Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRUD ZA PAZNOKCIAMI

Polecane posty

Gość gość

ciagle mam brud za paznikciami, co chwile je czyszcze, siedze w pracy i za jakas chwile mam brud pod paznokciami, czy wy tez tak macie?moze nie jest to typowy brud jak u mechanika samochodowego ale jakies paproszy, nie wiem jak to nazwac.

Gość gość
Myj czesciej rece

Gość gość
Ja tak samo, kurz to jest chyba. Nie mam pojęcia skąd się bierze, poprałam wszystkie kieszenie, rękawiczki, wszelkie torebki a on i tak tam co chwile jest. Ja tam maluje paznokcie i nie muszę się przynajmniej martwić, że widać tak na pierwszy rzut oka to :O Mycie rąk samo nie pomaga, trzeba pilniczkiem czyścić :O

Gość gość
Nie drapcie skóry, nawet nie zaciskajcie pięści, bo to może być równie dobrze martwy naskórek. Robicie częste peelingi?

Gość gość
Pilniczkiem, czy czymkolwiek ostrym czyścić paznokcie to gwarancja brudnych paznokci. Ostre narzędzia rysują płytkę i co raz trudniej jest je doczyścić. Ja w pracy po umyciu rąk czyszczę paznokcie chusteczką higieniczną lub ręcznikiem papierowym, w domu miękka szczoteczka idzie w ruch wielokrotnie w ciągu dnia.

Gość gość
myje rece, kilka razy dziennie ale jestem w pracy nie mogę co chwile biegac do wc i myc rece. tez często pilniczkiem lub spinka czyszcze paznokcie bo mnie to wkurza, zaczelam je malować bo już nie mogłam patrzeć, ale nie myślcie ze jak sa pomalowane to chodze z brudkiem..czyszcze jak najczęściej.