Dotti067 0 Napisano Lipiec 21, 2014 Od prawie dwóch miesięcy biorę tabletki. Czy jest jakaś szansa, że mogę zajść w ciążę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2014 Odpowiedzi szukaj tutaj: http://dumnamama.pl/antykoncepcja-hormonalna/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2014 ja wierze ze jak sie bierze regularnie i nie ma interaakcji z innymi lekami, wymiotow itd to nie ma. Biore od 9 i jeszcze nie wpadlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2014 Moja najmłodsza córcia jest przypadkiem ciąży podczas stosowania tabletek anty, miałam wcześniej 2 dzieci planowanych syn lat 10, córka 11. No i w wieku 34lat zaszłam w ciążę z najmłodszą, byłam w takim szoku, że jak zobaczyłam te dwie kreski, to myślałam, że zejdę na zawał :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2014 I nie , nie zapomniałam żadnej, nie wymiotowałam, nie brałam innych leków. teraz córka ma 6 lat a ja się śmieję, ze wcisnęła się nieproszona na siłę do naszej rodziny :-) jest oczkiem w głowie i naszą rodzinną kruszynką, al w szoku byłam niezłym :-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2014 jeszcze nie poznałam osoby, która biorąc tabletki regularnie, pilnując tego, co zmniejsza ich działanie, zaszłaby w ciążę. Zwykle są to osoby które zapominały, brały tak jak chciały, piły herbatki przeczyszczajace, alkohol i wymiotowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawkowepocałunki Napisano Lipiec 21, 2014 biorę tabletki od 4 lat, dzieci nie mam, nie wierzę by przy pilnowaniu brania, nie wymiotowaniu, nie łączeniu za antybiotykami była możliwa wpadka, ale trzeba brać zgodnie z ulotką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2014 jest kilka stron internetowych gdzie sa wypisane leki ktore obnizaja i te ktore nie wplywaja. Niektorzy nie czytaja i wpadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach