Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justysia_23

Co robić ? Mój chłopak z którym

Polecane posty

Gość Justysia_23

jestem od 2 miesięcy powiedział mi, że pare lat temu ćpał i był 2 miesiące w szpitalu psychiatrycznym z podejrzeniem schizofreni, mówi, że ćpał bo się zakochał, a dziewczyna w której był zakochany odrzuciła go i on z desperacji zaczął ćpać i pić przez co tam wylądował. Nie wiem co mam teraz robić on teraz ma 28 lat, a to było 5 lat temu niby wszystko jest ok, ale jestem w szoku i sie zastanawiam co radzicie ? Mam 23 lata sexu jeszcze nie było on nie nalega ogólnie wszystko jest w porządku, tylko ta myśl dziwnie na mnie działa.

Gość gość
Skoro zaczął ćpać z powodu laski, tzn że jest bardzo słabym psychicznie człowiekiem. W chwili silnego stresu, czy niepowodzeń znów może sięgnąć po używki, bo to najłatwiejsze wyjście.

Gość gość
Jezeli teraz nie cpa i nie pije to nie widze powodu, aby osadzac go na podstawie czegos, co mialo miejsce kilka lat temu, nauczke juz dostal.

Gość gość
Owszem problemu może teraz nie być, ale jeśli coś im nie wyjdzie, bo ona uzna jednak że to nie to, to chłopak może się definitywnie stoczyć.

Gość gość
według mnie wszystko zależy od tego jak bardzo Ci na nim zależy, jak bardzo się zaangażowałaś ja gdybym była bardzo zakochana, nie zostawiłabym faceta z takiego powodu po trzech miesiącach znajomości mój facet powiedział mi, że jest chory na raka i że za jakiś czas może wylądować na wózku, nie odstraszyło mnie to, byłam z nim dalej, związek się rozpadł z innego powodu