Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madalena12345

Czy to ciąża ? Foto testu

Polecane posty

Gość madalena12345

Witam. W linku zdjęcie testu ciążowego. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cbdd1bfbcc6c661d.html Ja widzę w polu C mocną krechę natomiast w polu T bardzo słabo widoczną drugą kreskę. Czy to ciąża? Test robiłam z porannego pierwszego moczu. Proszę o opinie czy ktoś tak miał i była z tego ciąża? Sprawdzałam w internecie i dziewczyny miały jeszcze jaśniejszą druga kreskę i ciąża była.

Gość gość
tak to ciaza

Gość gość
Tak jesteś w ciazy. Zrób jeszcze betę z krwi. A ta kreska to calkiem wyrazna jest. Wiec gratuluje :)

Gość gość
kreska jest widoczna, ciąża na bank, gratulacje

Gość gość
Jak nic ciaza.gratuluje,no chyba ze test jest wadliwy

Gość gość
to nie jest ciąża kup 2 test zrób puźniej

Gość gość
Wygląda na ciążę :) Gratulować? ;)

Jak robiłam test to z początku widziałam taką bardzo jasną jeszcze jaśniejszą niż teraz kreskę a ta w polu C była bardzo mocna. Po pół godzinie zajrzałam i wydawało mi się że zrobiła się ciut mocniejsza ta w polu T.

Gość gość
Wygląda na ciążę choć te rozmazania są dziwne. Zrób dla pewności jeszcze jeden test/.

Gość gość
bankowo ciąża

Gość gość
u mnie na teście był cień cienia, ale ktoś mądry mi wtedy powiedział "jeśli test jest negatywny NIC się nie pojawi".

Znalazłam fotkę testu na którym krecha wygląda tak jak u mnie, taka dziwna, rozmazana itp. i wyszła ciąża. No cóż... zrobię test za parę dni, muszę wiedzieć bo jak coś :) to trzeba odstawić Bromergon :)

Gość gość
ciąża miałam słabszą i jestem w ciąży :) ty na pewno też ;]

Gość cook
kobietko ciesz się ! ciąża ! miałam identycznie , zrobiłam 3 testy w jednym dniu a po trzech dniach kolejne dwa i krecha juz byla mocna:) do lekarza poszlam mimo iz wiedzialam ze mi jeszcze nic nie powie :) zrob bete i bedzie jasne:)

Gość gość
Mialam identycznie i jestem w ciąży :)

Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj ponownie test i wyszedł negatywnie. Kupiłam z innej firmy niż miałam wcześniej. Dodam że wcześniejszy test ten fałszywie pozytywny zrobiłam 21 lipca rano z pierwszego moczu a 12 lipca robiłam test z tej samej firmy ( w opakowaniu były dwa testy Quixx Duo ) i wtedy wyszedł negatywnie, nic się nie pokazywało w polu T nawet jak test leżał z pół godziny. Nie wiem dlaczego test pokazał ciążę mimo że z tej samej firmy był :/ byłam pewna że ciąża jest.