Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam i szukam i znaleźć nie potrafię

Polecane posty

Gość gość

Wciąż nie mogę znaleźć kobiety, który odpowiadałaby moim wymaganiom. Może i kobiet wokół dużo, ale o tę jedną, wyjątkową trudno. :(

Gość gość
ja tez nikogo nie znalazlam

Gość gość
Mam 24 lata i jak dotąd nie trafiłem jeszcze na żadną kobietę, która byłaby bliska memu ideałowi. Te są zwykle zajęte albo niezainteresowane. Jeśli już podbijają, to panie o typie pączuszka: niewysokie i okrągłe. Długonoga, szczupła piękność w stylu Anji Rubik nawet na mnie nie spojrzy. :(

Gość gość
może za mało się starasz

Gość gość
a co mam robic?

Gość gość
Staram się, jestem miły, prawię komplementy, ale to na nic. Nie chcą mnie i tyle.

Gość gość
może są nieśmiałe. A może nie potrafisz rozpoznać zainteresowania bo ja nie. Ale jak tak myślę o sobie i ktos mi się podoba to może to wyglądać różnie

Gość gość
U mnie to wygląda tak jakbym była obrażona, albo olewała, albo jakbym się nie interesowała, jakbym ukrywała zainteresowanie, staram się być normalna, nie chcę pokazać że się boję, lub już nie umiem ukrywać, nie umiem się skupić na osobie która mi się podoba na myśleniu, nie wiem co się dzieje w trakcie rozmowy, zapominam dużo, denerwuje się, śmieje się z osoby która mi się podoba. To jest tak że często możesz być potraktowany tak jak inni więc nie poznasz, lub w dziwny sposób(niekontrolowany) który może wyglądać nawet na odrzucenie

Gość gość
Nie wyglądają na takie. Po prostu mną gardzą i tyle...

Gość gość
i często osoba którą jestem zainteresowna jest traktowana jak poważny wróg np. jestem małomówna , mieszam się, zapominam, nie powiem komplementu itp.

Gość gość
jak można kimś gardzić? nie przejmuj się takimi