Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kiedykolwiek zbilyscie wlasne dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli tak to za co dostaje najczęściej ? Kiedy pierwszy raz oberwalo tylko szczerze

Gość gość
allium leje dzieci ...:(

Gość gość
Mi sie zdarza pielucha w ryj dać jak placze ale to rzadko

Gość gość
Żenada tak o dziecku pisać- pieluchą w ryj, ryj to możesz mieć ty, a nie małe dziecko. Ja niekiedy dam klapsa w tyłek, jak już mnie mocno nerwy poniosą. Wiem, że to jest okazywanie swojej słabości. No ale bywa. A za co? Różnie to bywa.

Gość gość
Syn lat 5, dostał klapsa w tylek jak mial 3 lata i uciekł mi na *****iwa ulicę. Wiecej razy mi się nie zdarzylo, ale czasami krzycze :(

Gość gość
Mój kilka razy dostał klapsa - zawsze wtedy gdy zrobił coś co zagrażalo jego zdrowiu / życiu. Pamiętam że raz oberwało mu się jak wlazł na parapet i otworzył okno, a mieszkamy na trzecim piętrze. Omal na zawał nie zeszłam. I jak był mały, to przez jakiś czas miał fazę na punkcie szarpania z włosy i uderzania w twarz. Długo nie mogłam go tego oduczyć. W koncu gdy po raz kolejny pociągnął mnie za włosy-odpłaciłam mu tym samym (oczywiście lekko - ale skrzywił się). Zrozumiał że to boli i przestał.To samo z biciem w twarz-oddałam mu i też zajarzył że to nieprzyjemne.

Gość gość
nigdy nie podniosłam reki na dzieci córka 7 lat syn 5 lat