Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OCENCIE NASZ KAWALEK ZIOMY !!!

Polecane posty

Gość gość

Siema. Pytanie dotyczy mojego i kolegi tekstu. Możecie uznać, ze jest dziwny, ale.. tak ma być! Nie piszemy na poważnie, nie wiążemy z rapem przyszłośc****iszemy dla zabawy i zazwyczaj zajmuje nam to ok. 20 min. 20 min. śmiechu i tekst, który wam przedstawiam jest praktycznie o niczym, ale mamy fajny bit i zastanawiamy sie czy nie nagrać. (mamy mnóstwo innych tekstów, część jest +18, część jest naaaprawde dziwna, a większość to historie, w szczególności ze strasznym zakończeniem.. ) ale oceńcie ten najnormalniejszy to wyśle więcej : Bohem & Graham - Wzloty i Upadki. Każdy dzień wygląda tak samo Co mam poradzić, wstaje tak rano Za dziesięć ósma, dzwonie do dillera Co mam poradzić, zgrywam Hitlera Szybka kawa, prysznic i jajka na bekonie Pędze przez życie jak w Tutenchamonie jeszcze nagły ruch ręką po kluczyki do Nissana Chociaż jazda furą jest mi zakazana Nie wierzę w przesądy, dużo imprezuję do tego od zawsze się zobowiązuję co mam poradzić na to, że upadnę czasem jestem jak dziecko - bezsilne i bezradne wciąż doszukuje się na lepsze życie promocji Bo czuje się jak na huśtawce emocji moja noga więcej nie postanie na równi strach i obłęd to moi wrodzy są główni Po za tym lubię hajs, zimny browar tylko u nas w mieście co tydzień nowy towar uprawiam hazard, kiedy w portfelu pustka to do luksusów ma osobista przepustka czasami się łudzę i mijam z prawdą by wznosząc się zachować opinię dawną takie czasy, gdzie większą rolę gra zabawa czy to dziewczyny, czy zdobywana sława nie ma mi równych, specjalizuję się w spaniu już siódma godzina, ani myśle o wstawaniu co mam poradzić na to, że upadnę czasem jestem jak dziecko - bezsilne i bezradne wciąż doszukuje się na lepsze życie promocji Bo czuje się jak na huśtawce emocji moja noga więcej nie postanie na równi strach i obłęd to moi wrodzy są główni

Gość gość
Aa i jeszcze są dwie zwrotki ale nie skończone wiec macie tyle

Gość gość
troche to jakies takie dziwne...

Gość gość
Dziękuję. To dla mnie komplement. Pójdziesz ze mną na randkę? :)

Gość gość
Młodsi starsi zjednoczcie się!! Liczę na opinie od was, dobra czy zła, dla mnie to nieważne, bylebym był świadomy jak głupi jestem!!

po Hitlerze przestalam czytac, jak dla mnie beznadzieja, nie lubie hh 🖐️

Gość gość
Masz coś kurrrr wa do Hitlera? To jest moj przyjaciel od piaskownicy wspólnie lowimy ryby! Beznadzieja? Haha daj coś lepszego jak taka madra jestes

Gość gość
Bardzo inteligentny kawałek brawo

Gość gość
Daj coś jeszcze. :P

Gość gość
porażka, to dobre dla takich gimbusów jak autor.

Gość gość
dobre ! taka Tuskolandia ..nic was nie czeka innego mlodzi ,przykre ale taki fakt :)

Gość gość
Nic nas nie czeka? No to zobaczymy ku **rwa jak wam pokaże coś innego. Nie znacie sie stare k********* taka prawda, zazdroscicie bo ja mam przed sobą przyszłość, was nic juz nie czeka.. i mi p***********icie ze mnie nic nie czeka . Jprdl

Gość gość
Tuskolandia. Chyba sie zalamie oh ah jaki hejcior

Gość gość
19 lat to gimbus? Ktoś mi zazdrości wieku

Gość gość
Oceny proszę;)