Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradza czy nie zdradza ma to sens czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam problem, tzn. może to nie jest problem tylko ja to wyolbrzymiam. Zacznę od początku. Jestem z moim narzeczonym prawie 7 lat. Ostatnio dosyć często się kłócimy. Ma on w pracy koleżankę. Ciągle o niej mówił, pokazał mi jej zdjęcie, powiedział, że absolutnie nie jest w jego typie, że jest poprostu koleżanką, i jest miła. Ostatnio jednak stwierdził, że wygląd nie ma znaczenie. Jak jest w pracy wogóle się do mnie nie odzywa. Po pracy często jeździ z kolegami na piwo, ja na niego czekam i wraca bardzo późno, w tym czasie wogóle się do mnie nie odzywa. nie odpisuje na smsy, nie odbiera telefonu. Potem się tłumaczy, że nie słyszał. Ostatnio pokłóciliśmy się znowu. Potem się pogodziliśmy, wzięłam laptopa, chciałam wejść na pocztę, i pierwsze co zobaczylam po otworzeniu przeglądarki to była strona z...... prostytutkami. Zapytałam o to a on powiedzial, że nie korzystał z usług, ale jak się pokłócimy i myśli, że się rozstaniemy to sobie ogląda.... Co o tym myśleć? Ja mam 24 lata a on 26...