Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żeby poderwać dziewczynę nie trzeba być pięknym, wystarczy być wysokim...

Polecane posty

Gość gość

i pewnym siebie... facet ponizej 180cm jest skazany na porazke...

Gość gość
ja nie lubie takich wysokich

Gość gość
tak, masz rację. Tylko jak dla mnie facet nie powinien być też za bardzo przypakowanym. Cóż za cudowne uczucie znaleźć się w takich męskich ramionach a nie w ramionach karła.

Gdyby to kryterium wystarczało, to w/g ciebie wszyscy których znasz byliby szczęśliwi ; Czy tak jest warto się dowiedzieć u źródła. 🖐️

Gość wysooki
Pierniczysz głupoty. Trzeba być fajnym, potrafić zainteresować czymś dziewczynę. Nie trzeba być wysokim... można być wysokim i mieć taki ryj, że każdego będzie się odstraszać, albo być głupim. Moi kumple mają po 170 z hakiem, mają dziewczyny od lat i nic im nie przeszkadza. Wszystko zależy od człowieka a nie od wzrostu.

Gość gość
zacznij sie widywac.

Gość afowa
wysooki to ty pierniczysz. Wyobrażasz sobie takiego edeczka 160 cm wzrostu idącego z dziewczyną 175? I do tego jeszcze jak waży 50 kg (on) ?? Facet musi być facetem, żeby było się gdzie przytulić. Do wypierdka niestety nie da rady. Nawet klaty to to nie ma .

Gość gość
bzdura. ja mam 185 i nie mogę znaleźć dziewczyny a widzę wielo konusów, nawet od 170 w dół, którzy są sparowani... baaa, mają po kilka na koncie..

Gość gość
Ładna twarz i wysoki wzrost to połączenie optymalne

Gość gość
twarzy też nie mam brzydkiej. Jak byłem młodszy usłyszałem parę razy, że jestem przystojny i to od różnych ludzi (nie mamy, babci, ciotki)... Mam 29 lat, do tej pory byłem na 5 randkach z netu i generalnie lipa... Nie mam bajery i dlatego muszę być sam.

Gość gość
A te konusy o których piszę, często są zwykłymi obszczymurami...

Gość gość
ja mam 209 cm i wcale się nie ciesze

Gość gość
ale mógłbym dziewczyny nosic na rekach

Gość gość
Co to do tego ma wzrost ludzie kto ma dziewczynę to ma i tyle nie każdego stać na nią proste i chciałem dodać zależy jak ona jeszcze wygląda bo jak ładna to włogóle musi cię stać na taką

Gość gość
ja to mógłbym mieć każdą bo mjestem wysoki mam 209 cm

Gość gość
Niekoniecznie niższy facet to porażka. Mój dziadek nie jest bardzo wysoki. Poza tym ja niekoniecznie muszę mięć faceta hiper super wysokiego. Najważniejsze nie jest jak facet wygląda ważne żeby miała to coś

Gość lalalovea
ja mam niezłego faceta ^ ^ ale niskiego i to lepiej przynajmiej nie musze stawać na palcach i sięgać go niewiadomo gdzie

Gość gość
nieprawda znam wieluuu facetow wysokich i sa brzydcy !!! i MY TEZ chcemy ladnych dobrze zbudowanych ,przystojnych facetow +zaradnych myslacych o przyszlosci !!

Gość gość
chlopcze ,ale bycie przystojnym NIE OZNACZA BYCIE LADNYM !!!!!!!!!!!!! zrozum !!!!!!!!!!!! a ciatki nie ciotki tak zawsze mowia na kazdego wysokiego !!! ale nie oznacza ze jest on ladny!!

Gość gość
I kto ma większe wymagania? Faceci którzy chcą ładnych dziewczyn, czy kobiety chcące mieć przystojnych + zaradnych (czyt. dzianych) i myślących o przyszłości facetów.