Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jem wieprzowiny, a Wy ?

Polecane posty

Gość gość

Żydzi to mądrzy ludzie i wole sie od nich uczyc i nie jest gówna

Gość gość
wieprzowina jest smaczna

Gość gość
Ja też nie jem, bo świnia śmierdzi świnią. Ale mój chłop żre wszystko. Ja jestem dystyngowana i wolę dziczyznę lub wołowinę.

Gość gość
Ja unikam mięsa w ogóle chociaż czasami mam ochotę..ale jak pomyślę o tych biednych zwierzątkach, które nic nikomu nie zrobiły to mi się odechciewa :/ tyle cierpienia zwierząt po to, żeby jakiś bachor zjadł parówkę normalnie płakać się chce... albo te psy w chinach :(

Gość gość
Psy i szczury są pyszne, koty trochę mniej.

Gość wielbicielka misia
Ja lubię mięso, ale tylko ze sklepu. Jak byłam u babci na wakacjach to nie jadłam zwierzyny, bo znajomych nie jadam. Trzeba zrozumieć, że świnie są to zwierzęta hodowlane, właśnie w celach konsumpcyjnych. Człowiek nie jest tylko roślinożerny. Prawda misio1 ?

Jem, bo uważam, że jest smaczna. Oczywiście tak jak ze wszystkim - trzeba znać umiar :). Najczęściej jem wędliny wieprzowe, boczek, łopatkę i schab. A poza tym byłam jakiś czas temu (już rawie rok ;)) na degustacji wyrobów mięsnych właśnie z wieprzowiny i wszystko mi smakowało :). Tutaj macie info o tej degustacji - http://www.wieprzopedia.pl/mini-degustacja-na-zamku-grodziec-051013-%E2%80%9E-smaki-polskie-wieprzowina-%E2%80%93-polska-tradycja%E2%80%9D ;)