Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UMKA

Spóźniajacy się okres po tabletkach antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość UMKA

Witam wszystkich, przez ostatnie 3 miesiace bralam tabletki antykoncepcyjne atywia. Po ich odstawieniu dostalam normalnego okresu, odbylam 3 stosunki wszystkie z zabezpieczeniem , partner nie dochodzil we mnie. Bylam po nich u ginekologa stwierdzil ze byla u mnie owulacja, bolaly mnie wtedy bardzo piersi z tego co wywnioskowal owulacja byla 10 i od tamtego momentu do teraz przestaly bolec mnie piersi . Myslalam ze zbliza mi sie okres szyjke mam nisko otwarta i twarda, kilka dni temu nie mialam sluzu byl tylko wodnisty ale nie jak w dniach plodnych czytalam o tym w internecie ale nie bylo nic niepokojacego. Teraz znowu mam bialy sluz lekko rozciagliwy , dzis podczas stosunku odczuwalam pieczenie w pochwie ( stosunek rowniez byl z zabezpieczeniem ) i od 2 dni pobolewa mnie brzuch jak na miesiaczke . Czy któres z was mialy takie objawy po odstawieniu tabletek? Nie oczekuje odpowiedzi ze jestem w ciazy poniewaz wykonalam test byl negatywny a ginekolog nic nie zauwazyl. Dodam ze mam bardzo duzo torbieli na jajnikach i moze to one sa przyczyna spozniajacego sie okresu?

Gość UMKA
proszę o jakąś odpowiedź..