Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaaisy

to jest chyba naturalne

Polecane posty

Gość daaaisy

powiedziałam mamie że siostra mojego chłopaka jest w ciąży a mama na to ONA NIE JEST NA TO ZA MŁODA??? No ja nie wierze, dziewczyna ma 21 lat, jak urodzi to 22, jest w stałym związku. Ja uważam że to jest chyba normalne że młoda zdrowa kobieta w tym wieku jest w ciąży. Może to się miało tyczyć do nas bo mamy z chłopakiem po 19 lat i żebym to ja może nie spodziewała się dziecka TAK SZYBKO??? Sama już nie wiem, jak myślicie???

Gość gość
jest seks to jest prawdopodobieństwo ciąży SIMPLE

Wiesz, z moich obserwacji, to teraz częściej widzi się nieco starsze osoby (25-35 lat), które dopiero zaczynają realizować się w roli rodziców, a w tym wieku dopiero próbuje się stworzyć trwały związek, o ile nie buja się wciąż w klubach. Swoją drogą, ten wiek to dopiero początek dorosłości - czas na ustabilizowanie się szczególnie pod względem finansowym, ukończenie ewentualnych studiów, znalezienie stałej pracy. Sama mam 22 lata i na razie nie planuję dzieci, na tą chwilę nie pałam entuzjazmem na ich widok, bo za nimi nie przepadam. Brak mi instynktu, potrzeby bycia rodzicem oraz brak warunków. Nie chcę nawet faceta (aseksualizm), więc się nawet nie zapowiada.

Gość daaaisy
elyh, masz racje. Nie wiem czy oni zdecydowali się na dziecko czy to była wpadka ale czy tak czy tak to za kilka miesięcy ono będzie już z nimi i scali ich związek nawet jeśli są młodzi.