Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek24l

Nie potrafię wyznać miłości dziewczynie.

Polecane posty

Gość darek24l

Nie przełamię się chyba, no nie daję rady. A tak bardzo Ją kocham. Długo czekałem na to, aż me serce oszaleje. To pierwsza osoba do, której pojawiło się tak prawdziwe i szczere uczucie. Próbuję przed lustrem i im bardziej się wczuwam to tym bardziej się rozklejam. Ehhh ...

Gość gość
Masz 24 lata ?

Gość darek24l
Tak, 24

Gość gość
Nic nie wyznawaj daj se siana xD. Ja nie potrafie zagadywać i nie robie z tego tragedii

Gość darek24l
Nie poddam się. Nie wiem ale coś musi mi pomóc. Z góry, z dołu, nie wiem skąd.

Gość Taki_jeden_ten_nienormalny
Wyślij jej kwiaty z liścikiem "kocham cię" Darek :)

Gość gość
młoda styczniowa Nie wiem czy jesteśmy razem. Spędzamy coraz więcej czasu ze sobą. No ja się zakochałem a Ona ? Lubi mnie na pewno a czy czuje coś więcej to nie jestem pewien. Do tej pory miałem bardzo mały kontakt z dziewczynami i może trudniej mi to wyczuć.

Gość gość
Nic nie wyznawaj

Gość kafetanka
załóż sobie którego dnia to powiesz i stwierdź że jak już coś założyłeś to musisz i powiedź jej to do końca tego dnia, potem już zawsze będzie łatwiej mówić o uczuciach, o tym, że się kocha

Gość darek24l
Najlepiej byłoby przy gwiazdach jak już zrobi się trochę ciemniej. Wtedy jakoś taki odważniejszy jestem, czuję napływ energii i wiary :P

Gość gość
Młoda styczniowa Znamy się od roku a od 3-4 miesięcy widujemy się codziennie i naprawdę jest nam ze sobą dobrze. Potrafimy przegadać cały dzień czasem. Cieszymy się jak się widzimy. Czuję, że pasujemy do siebie. Na kogoś takiego właśnie czekałem. Problem jest taki, że ja muszę szybko teraz dorosnąć bo trochę zostałem w tyle. Zawsze mało towarzyski i przez to muszę tak jakby uczyć się żyć z ludźmi.

Gość gość
Dzięki, że mi pomagasz :D Też Cię kiedyś szczęście dopadnie chyba że już dopadło. Muszę zmykać ale jutro wpadnę. Chętni mogą pisać, rozwijać temat :P

Gość gość
Młoda styczniowa Ona lubi jak słońce zachodzi. Tylko, że ja wtedy wszystko psuję bo muszę wracać do domu. Rano wstaję codziennie. Teraz też czas już na mnie.

Gość Taki_jeden_964
Młoda październikowa To razem moglibyśmy obserwować gwiazdy całe noce, też lubię, haha

Gość gość
Wilkołak :)

Gość gość
Młoda styczniowa a o wiek można zapytać ?

Gość gość
21 bym Ci dał :P Nadajesz się na przyjaciółkę. Niektórzy potrafią tak od serca doradzić, przejąc się czyimś losem. To jest urzekające. Gdy kogoś tym ujmniesz to tak się w Tobie zakocha, że świata poza Tobą nie będzie widział ;) I tego sobie i Tobie życzę. Dobranoc ;) Śpij dobrze ...