Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa kobiety dla ktorych nie liczy sie wyglad faceta ?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
chyba nie teraz kazdy patrzy na wyglad

Gość gość
Jestem piekny a i tak nie mam dziewczyny

Gość gość
Nie, koniec dyskusji.

Gość noreasonnocry
całkiem się nie może nie liczyć, nie pójdzie się do łóżka z kimś kto nie pociąga

Gość BuszmenkowaDziewczyna1
Powiem tak: kiedyś miałam tak, że chciałam, żeby moja przyszła sympatia była wysoka (najlepiej 1.90 m), szczupła, a jednocześnie dobrze zbudowana, miała ciemne oczy i ciemne, koniecznie gęste włosy, ale z wiekiem stwierdziłam, że choć mam bardzo ładną twarz, to jednak nie mam idealnej figury, bo mam zbyt masywne uda i okrągły tyłek, poza tym parę mankamentów jeszcze by się znalazło i spotrzegłam, że co mi po wyglądzie kogoś, jak nie mam z daną osobą tematów, i przestałam się tak skupiać na swojej wizji ideału, który nie istnieje ;) Dla mnie liczy się wygląd faceta, ale w takim sensie,żeby był zadbany, dbał o higienę, nie chodził zarośnięty jak żulik, nie ubierał się niechlujnie, tylko elegancko i schludnie(tzn. po prostu założył jakąś ładną koszulę), żeby uprawiał jakiś sport, dbał też o swoje zdrowie :)

Gość gość
patrzą i to chyba dobrze, jak dla kobiety nie liczy się wygląd to raczej nie sam związek ją interesuję (tylko kasa, leczenie kompleksów, żeby ktoś się nią zainteresował). Kobiety też mają oczy, nie trzeba być ideałem ale mieć to coś, co oczaruje wybrankę :)