Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robić

Polecane posty

Gość gość

Psychiczna sytuacja w domu. Już nie wytrzymuje. Chce się wyprowadzić. Ale jak mam za siebie płacić? Nawet gdy mam trochę kasy to przecież wszystko szybko pójdzie..Jak mam zarobić? W październiku zaczynam studia. Nie wiem co mam robić

Gość gość
Opowiedz co sie stalo

Gość gość
to nie idz na studia bo to tylko strata pieniędzy i czasu a zacznij zdobywac praktykę a wystarczy ci wynajęcie pokoju u kogos i powinno pojsc a miesiąc się przemęcz i znajdz robotę żeby miec na początek a w międzyczasie szukaj. Jak zaczniesz lepiej zarabiac to też pójdziesz na studia zaocznie i tyle. A jaki kierunek

Gość gość
idz na sponsoring albo znajdz sobie sugar daddy

Gość gość
Idę na dzienne.. Nie mogę teraz zrezygnowac.. Zresztą musze mieć studia. Wiem, że nic bardzo one nie dają w Polsce jeśli chodzi o pracę, ale ja się chce uczyć.. Ale jakbym zrezygnowała to gdzie niby znajdę prace? Jaką praktykę? :( Boże, jak ja teraz nie wiem gdzie ja mogłabym iść dorywczo.. Wyglądam jak 12 letnia sierotka. I tak się czuję. Ale musze gdzieś coś znaleźć.. A jedyne co widze to są prace jako kasjerka, barmanka albo przy produkcji.. Boję się, że nawet tam by mnie nie przyjęli.. Jezu ja nie znam życia, znam tylkko tą psychozę w której mieszkam, mam problem ze sobą.. I ja nie wiem co mam robić. Już tu nie mogę wytrzymać. W ogóle jaka beznadziejna sytuacja.