Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili_24

Sprawdzam faceta

Polecane posty

Gość lili_24

Witam! Jesteśmy parą od 4 lat, na początku związku mój chłopak nadszarpnął moje zaufanie bo pisał z innymi dziewczynami. Po rozmowie i po tym jak mu dałam do zrozumienia, że mnie to strasznie boli i nie będę tego tolerować przestał. Ja, że jestem nieufna co jakiś czas go sprawdzałam i słowa dotrzymywał. Ale wczoraj weszłam na jego fejsa (dawno nie wchodziłam) i zastanowiła mnie jedna rzecz. Jak wyświetla się czat po prawej stronie to osoby, które są na początku to te, z którymi najczęściej/ostatnio rozmawialiśmy? U mnie tak przynajmniej jest. No i z tego by wynikało, że on dalej pisze tylko usuwa wiadomości . Bo ja jestem na samej górze, ale potem są takie z którymi pisał a teraz niby nie. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Mam uczulenie na tym punkcie, co z resztą da się zauważyć... Przecież nie wyskocze, że chyba znowu z kimś piszesz bo patrząc na kolejność znajomych na czacie... ble ble i tak się wyprze, bo to o niczym nie świadczy. Sama nie wiem co mam zrobić. Boje się, że to co było znów wróci!!! :/

Gość gość
nic nie mow i sprawdzaj facebooka częściej. Jak masz dostęp do maila to tez sprawdzaj,przychodza tam powiadomienia o nowych wiadomosciach

Gość lili_24
No właśnie mejl nie wzbudza żadnych podejrzeń.. Może wyłączył funkcję powiadomień na poczcie

Gość gość
A ja bym odpusciła sprawdzanie. W związku powinnaś mieć zaufanie do swojego faceta, a Ty całe życie go będziesz sprawdzać? Poza tym fejsbukowi był nieufała. U mnie np kolejność osób na czasie jest zupełnie przypadkowa, więc tym bym się nie sugerowała :)

Gość gość
ja tez bym sprawdzala

Gość gość
sprawdza bo nie ma zaufania.

Gość gość
jak sie nie ma zaufania to się odchodzi a nie łamie granice :O kurde tak trudno to zrozumiec?:O

Gość gość
a jak sie kocha?

Gość gość
Miłosc to wybór, kochasz kogoś komu ufasz jak nie ufasz to nie jest miłosc a jakies przywiazanie lub obsesja:O Nie wiem po co tkwić w związku który trzenba ciagle kontrolowac? to na dłuzszą mete strasznie wyniszczajace....nie ma szans na przetrwanie:O

Gość gość
Do miłosci trzeba niestety dorosnąć:P Przez takie mylenie pojec czesto wpadacie w szpony chorych toksycznych zwiazków i zamiast cieszyc sie partnerstwem zaczyna się jakas chora walka. Związek to nie pole bitwy o wpływy.

Gość gość
Skoro tak jak napisałaś już raz go przyłapałaś jak pisze z innymi dziewczynami, to nie wiadomo czy znowu faktycznie tak nie robi;// sprawdzać go możesz od czasu do czasu, ale tez bez przesady! Bo wpadniesz w paranoje, a jeśli z kimś pisze, to z czasem i tak to wyjdzie, znajdziesz wiadomości i wtedy będziesz miała czarno na białym o czym piszą itd.

Gość gość
zdrade mozna wyczuc.

Gość gość
sprawdzi dowie się ze flirtuje i zamiast kopnąc go w zad zacznie sie szarpanina bo ona bedzie liczyc że on sie zmieni :D:D:D oooo naiwnosci!!!!

Gość gość
u mnie na czacie sa znajomi pomieszani od tych z ktorymi pisze bardzo czesto do tych z ktorymi nie pisalam wcale

Gość gość
jak go sprawdzi to sie przekona czy ja zdradza.

Gość lili_24
Teraz to już sama nie wiem.. Dziś kilka razy pisał z taką naszą wspólną koleżanką, ale na liście osób na czacie ona jest na samym końcu,a w sumie już kilka razy się kontaktowali. Chyba mnie poniosła wyobraźnia, a czat się wyświetla jak chce...

Gość gość
wszystko mozliwe

Gość Inez33
Droga Lili, nie powinnaś kontrolować faceta, zawsze zmierza to w złym kierunku... Z tego co piszesz to zasugerowałaś się systemem wyświetleń czatu, a to bzdura. Daj sobie na wstrzymanie. Nie piszesz jaka jest wasza relacja tak ogólnie? Czy chłopak daje Ci powody do zazdrości? Podejrzewasz zdrade? Czujesz się niekochana? Coś sie zmieniło między wami?

Gość gość
Jakby mnie tak moja kobieta kontrolowała to sam bym to zakończył. Jak można tak kogoś osaczać? Słuchaj, jestem facetem i coś Ci powiem. Kocham swoją żonę i jest nam razem dobrze, jesteśmy razem 15 lat. I wiesz co? Zdarzyło mi się pisać do koleżanki, ot tak, mojej żonie też się to zdarzało. Kurde kobieto nie możesz być taka zaborcza, bo to może zniszczyć Wasz związek. Nie analizuj tyle i ciesz się życiem, bo na moje oko to szukasz dziury w całym.

Gość lili_24
Inez33 w związku jest ok, mój facet daje mi do zrozumienia, że mnie kocha, okazuje mi to na każdym kroku i w sumie nie mam powodów, żeby mu nie ufać. Gdyby nie to co było dawno temu to nic takiego do głowy by mi nie przyszło. Kurde nie potrafię się z tym uporać, co jakiś czas dopada mnie "ta przeszłość" i zaczynam wariować.

Gość gość
Noo skoro piszesz, że w związku jest ok, to nie doszukuj się nie wiadomo czego. Poszukaj sobie lepiej jakiegoś hobby, twórczego myślenia, bo jak widzisz to Twoje dotychczas nie zmierza w dobrym kierunku (bez urazy) :) aa i pamiętaj i bardziej kogoś osaczasz i nie chcesz by coś robił tym większa szansa, że to zrobi.