Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lili_24

Sprawdzam faceta

Polecane posty

Go艣膰 lili_24

Witam! Jeste艣my par膮 od 4 lat, na pocz膮tku zwi膮zku m贸j ch艂opak nadszarpn膮艂 moje zaufanie bo pisa艂 z innymi dziewczynami. Po rozmowie i po tym jak mu da艂am do zrozumienia, 偶e mnie to strasznie boli i nie b臋d臋 tego tolerowa膰 przesta艂. Ja, 偶e jestem nieufna co jaki艣 czas go sprawdza艂am i s艂owa dotrzymywa艂. Ale wczoraj wesz艂am na jego fejsa (dawno nie wchodzi艂am) i zastanowi艂a mnie jedna rzecz. Jak wy艣wietla si臋 czat po prawej stronie to osoby, kt贸re s膮 na pocz膮tku to te, z kt贸rymi najcz臋艣ciej/ostatnio rozmawiali艣my? U mnie tak przynajmniej jest. No i z tego by wynika艂o, 偶e on dalej pisze tylko usuwa wiadomo艣ci . Bo ja jestem na samej g贸rze, ale potem s膮 takie z kt贸rymi pisa艂 a teraz niby nie. Ju偶 sama nie wiem co mam o tym my艣le膰. Mam uczulenie na tym punkcie, co z reszt膮 da si臋 zauwa偶y膰... Przecie偶 nie wyskocze, 偶e chyba znowu z kim艣 piszesz bo patrz膮c na kolejno艣膰 znajomych na czacie... ble ble i tak si臋 wyprze, bo to o niczym nie 艣wiadczy. Sama nie wiem co mam zrobi膰. Boje si臋, 偶e to co by艂o zn贸w wr贸ci!!! :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nic nie mow i sprawdzaj facebooka cz臋艣ciej. Jak masz dost臋p do maila to tez sprawdzaj,przychodza tam powiadomienia o nowych wiadomosciach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lili_24
No w艂a艣nie mejl nie wzbudza 偶adnych podejrze艅.. Mo偶e wy艂膮czy艂 funkcj臋 powiadomie艅 na poczcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja bym odpusci艂a sprawdzanie. W zwi膮zku powinna艣 mie膰 zaufanie do swojego faceta, a Ty ca艂e 偶ycie go b臋dziesz sprawdza膰? Poza tym fejsbukowi by艂 nieufa艂a. U mnie np kolejno艣膰 os贸b na czasie jest zupe艂nie przypadkowa, wi臋c tym bym si臋 nie sugerowa艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez bym sprawdzala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sprawdza bo nie ma zaufania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak sie nie ma zaufania to si臋 odchodzi a nie 艂amie granice :O kurde tak trudno to zrozumiec?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak sie kocha?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi艂osc to wyb贸r, kochasz kogo艣 komu ufasz jak nie ufasz to nie jest mi艂osc a jakies przywiazanie lub obsesja:O Nie wiem po co tkwi膰 w zwi膮zku kt贸ry trzenba ciagle kontrolowac? to na d艂uzsz膮 mete strasznie wyniszczajace....nie ma szans na przetrwanie:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do mi艂osci trzeba niestety dorosn膮膰:P Przez takie mylenie pojec czesto wpadacie w szpony chorych toksycznych zwiazk贸w i zamiast cieszyc sie partnerstwem zaczyna si臋 jakas chora walka. Zwi膮zek to nie pole bitwy o wp艂ywy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro tak jak napisa艂a艣 ju偶 raz go przy艂apa艂a艣 jak pisze z innymi dziewczynami, to nie wiadomo czy znowu faktycznie tak nie robi;// sprawdza膰 go mo偶esz od czasu do czasu, ale tez bez przesady! Bo wpadniesz w paranoje, a je艣li z kim艣 pisze, to z czasem i tak to wyjdzie, znajdziesz wiadomo艣ci i wtedy b臋dziesz mia艂a czarno na bia艂ym o czym pisz膮 itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdrade mozna wyczuc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sprawdzi dowie si臋 ze flirtuje i zamiast kopn膮c go w zad zacznie sie szarpanina bo ona bedzie liczyc 偶e on sie zmieni :D:D:D oooo naiwnosci!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie na czacie sa znajomi pomieszani od tych z ktorymi pisze bardzo czesto do tych z ktorymi nie pisalam wcale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak go sprawdzi to sie przekona czy ja zdradza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lili_24
Teraz to ju偶 sama nie wiem.. Dzi艣 kilka razy pisa艂 z tak膮 nasz膮 wsp贸ln膮 kole偶ank膮, ale na li艣cie os贸b na czacie ona jest na samym ko艅cu,a w sumie ju偶 kilka razy si臋 kontaktowali. Chyba mnie ponios艂a wyobra藕nia, a czat si臋 wy艣wietla jak chce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystko mozliwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Inez33
Droga Lili, nie powinna艣 kontrolowa膰 faceta, zawsze zmierza to w z艂ym kierunku... Z tego co piszesz to zasugerowa艂a艣 si臋 systemem wy艣wietle艅 czatu, a to bzdura. Daj sobie na wstrzymanie. Nie piszesz jaka jest wasza relacja tak og贸lnie? Czy ch艂opak daje Ci powody do zazdro艣ci? Podejrzewasz zdrade? Czujesz si臋 niekochana? Co艣 sie zmieni艂o mi臋dzy wami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakby mnie tak moja kobieta kontrolowa艂a to sam bym to zako艅czy艂. Jak mo偶na tak kogo艣 osacza膰? S艂uchaj, jestem facetem i co艣 Ci powiem. Kocham swoj膮 偶on臋 i jest nam razem dobrze, jeste艣my razem 15 lat. I wiesz co? Zdarzy艂o mi si臋 pisa膰 do kole偶anki, ot tak, mojej 偶onie te偶 si臋 to zdarza艂o. Kurde kobieto nie mo偶esz by膰 taka zaborcza, bo to mo偶e zniszczy膰 Wasz zwi膮zek. Nie analizuj tyle i ciesz si臋 偶yciem, bo na moje oko to szukasz dziury w ca艂ym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lili_24
Inez33 w zwi膮zku jest ok, m贸j facet daje mi do zrozumienia, 偶e mnie kocha, okazuje mi to na ka偶dym kroku i w sumie nie mam powod贸w, 偶eby mu nie ufa膰. Gdyby nie to co by艂o dawno temu to nic takiego do g艂owy by mi nie przysz艂o. Kurde nie potrafi臋 si臋 z tym upora膰, co jaki艣 czas dopada mnie "ta przesz艂o艣膰" i zaczynam wariowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Noo skoro piszesz, 偶e w zwi膮zku jest ok, to nie doszukuj si臋 nie wiadomo czego. Poszukaj sobie lepiej jakiego艣 hobby, tw贸rczego my艣lenia, bo jak widzisz to Twoje dotychczas nie zmierza w dobrym kierunku (bez urazy) :) aa i pami臋taj i bardziej kogo艣 osaczasz i nie chcesz by co艣 robi艂 tym wi臋ksza szansa, 偶e to zrobi.

Udost臋pnij ten post