Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matko ale sie ciesze ....dostalam prace marzeń...ludzie oszaleje ze szczescia

Polecane posty

Gość gość

przyjeli mnie do pracy na uczelni rany będe pracować na uczelni w sekretaracie rektora.... wysylalam cv bo jestem po studiach z zarzadzania i wzieli mnie... masakra jakie jaja...będe pracowac na WYZSZEJ UCZELNI.

Gość gość
a najbardziej ciesze sie tym,ze nie będe w dziekanacie tylko w rektoracie..czyli u samej władzy i praca lekka oraz przyjemna.. jeny ale szczęscie mam:)

Gość gość
jaka pensja ?

Gość gość
nie zwisajacego!!! jak byłam na rozmowie to nic nie dyndało udalo mi sie pokonac inne kandydatki i w 5 minut doprowadziłam go do wytrysku !!! 1650 brutto ale jaki prestizzzzz

Gość gość
Gratuluję!

Gość gość
to z tym 1650 brutto to podszyw zazdroscicie i tyle. prestiz jest bo bede w rektoracie a nie w dziekanacie

Gość zabij się zjebie
gość dziś :O

Gość gość
Znowu ta głupia baba, co pisze w kółko o studiach i inżynierach. masz coś z glową, kochanie.

Gość gość
aaa, to znowu ty? Tak niby przebierałaś w ofertach pracy, a teraz skaczesz ze szczęścia, że będziesz brudne kubki myła po starszym zaślinionym panu i jego gościach.

Gość gość
Na jednej z łódzkich uczelni dyrektor działu d/s publikacji ma całe 1800 zł:O na rękę także szału ni ma:O I nie sadze by praca w sekretariacie miała nalezeć do łatwych i przyjemnych:O sama jestem sekretarką firmy i wiem ile wymaga ta praca sprytu wyobraźni odnajdywania sie w kazdej sytuacji:O

Gość gość
nie bede myc kubków bo papiery bede robila kretyni.jestem po studiach więc nie bede sprzatac.. nie wiecie ze w rektoracie ja odpowiadac bede za wszystko...?? czyli jestem wyzej niz rektor nawet w hierarchii?i zazdrosc was zżera..

Gość gość
w sekretariacie rektora nic się nie robi, to nie taki zawał spraw jak w dziekanacie.

Gość gość
Boże, ta idiotka mnie rozwala doszczętnie. Ciągle zakłada wątki o studiach, udaje że to ktoś pyta o studia i pyta czy inżynier to prestiż, pytała też bodajże o studia administracja, i różne takie. wymyśla różne rzeczy, chwali się że jest inżynierem MARKETINGU, i pierniczy od rzeczy. Jakieś ataki schizofrenii ma

Gość gość
hehe