Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze słowa, które usłyszeliście od ukochanej osoby

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo, że najbardziej boli usłyszeć coś przykrego, obraźliwego od osoby, którą kochamy. Jakie słowa najbardziej zostały wam w pamięci, jak odzywają się do was mężowi, narzeczeni, partnerzy? Ja słyszałam takich wiele.... zastanawiam się tylko kiedy granica zostanie przekroczona, a może już dawno powinnam powiedzieć dość :(

Gość gość
oj usłyszałam kilka...

Gość gość
Jak zerwał ze mną, powiedział, że nigdy mnie tak naprawdę nie kochał, że to była pomyłka z jego strony i męczył się ze mną. Boli do dzisiaj, zaufania też trochę mniej jest, ale od tego momentu minęło sporo czasu, jesteśmy szczęśliwi, po nim też widzę, że się stara. Nie byl wtedy do końca dojrzały do związku i coś mu odpierdoliło.

Gość gość
"moje uczucia się zmieniły"

Gość gość
moja ex była lepsza w łóżku

Gość gość
A ja jestem chora chyba. Co prawda nie mam "ukochanej osoby" ale mam bliższe osoby.. tatę, siostrę. I zawsze kiedy się kłócimy i oni mi ubliżają to ja probuje ich jeszcze sprowokować, żeby powiedzieli coś jeszcze gorszego. I sprawia mi to jakąś bolesną przyyjemność.. , że się dowiem co naprawdę o mnie myślą..

Gość gość
tez tak mam... prowokuję męża, żeby potem móc wypominać, że tak i tak powiedział... chore

Gość gość
Mój były miał krótszego. Ale za to dwa razy grubszego :(