Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulla1992

Ojciec nie lubi mojego chłopaka .. POMOCY

Polecane posty

Mam 22 lata , mój ojciec ma gospodarstwo i bardzo chce żebym na nim została , więc sie zgodziłam . W pazdzierniku zaczynam 3 rok studiów rolnictwa , a także ubiegam sie o dotacje na młodego rolnika. Od lat wyjezdzam na wakacje do ciotki i tam poznałam chlopaka , bylam z nim 3 lata , niestety tacie nie pasowal on na gospodarke i nie polubił go , przez to pogorszyły sie moje relacje z chlopakiem jak i z ojcem , chciał żebym go zostawila i specjalnie ze mna nie rozmawial , jedynie na temat ktory juz musi . Wykańczało mnie to psychicznie , cały czas siedzialam w swoich 4 scianach i płakałam , a mama ze strachu przed ojcem nic nie mówiła.. W końcu poddałam się i zostawiłam go , on mnie rozumie i sam chciał sie rozstać bo też juz nie dawał rady.. minęło 8 miesiecy i pojechałam do tej ciotki na weekend, poznalam tam kolejnego chłopaka , ale teraz jak ojciec sie dowiedzial to jest wsciekły że z tej samej miejscowosci i na pewno bedzie taki jak tamten , chociaż nawet z nim nie rozmawiał , znowu udaje że mnie nie widzi , i ignoruje .. Mam już dość tego wszystkiego , mam zrezygnować z kolejnej miłości dla ojca ? Wiem że jak nic z tym nie zrobie to popadne w depresje tak jak wczesniej :( , jedynym wyjsciem jakie widze jest wyprowadzic sie do chłopaka, ale szkoda mi mamy , na której zemsta ojca się odbije.. Kiedyś myslałam że takie historie są tylko w telenowelach , nigdy bym nie pomyślała że mnie takie coś spotka..

Gość gość
2/10 :P

Gość gość
twój chłopak wiąże się z tobą a nie z twoim ojcem, ojciec nie musi go lubić. sraj na niego. masz prawo do swojego życia.

Dodam jeszcze że poprzedni chłopak miał troche inny charakter niż ojciec, ale przecież nikt nie jest taki sam.. On ma teraz nową dziewczyne i w koncu jest szczęśliwy , bo jak był u mnie to tylko w moim pokoju. A ojciec specjalnie trzaskał drzwiami tak żeby dać mu do zrozumienia że go nie lubi.. Z obecnym chłopakiem jest już tak samo , przyjezdza po mnie i wyjeżdzamy na weekend do niego , albo nad jezioro , żeby tylko nie być u mnie.. a jak wracam to z zemsty nikt sie do mnie nie odzywa , i tak w kółko..

Gość gość
Pewnie żaden nie będzie dosyć dobry :( takie typu to tak maja niestety

Gość gość
Nie zdziw się jak Ci przyprowadzi podobnego sobie zakapiora, ale robotnego, umiejącego obsługiwać ciągnik rolniczy i wszystkie maszyny i dziwnym trafem z hektarami przylegającymi do Waszych, i każe Ci na niego wyjść. Kurde, 21 wiek a na wsiach ciemnota jak 100 lat temu. :(

czuje się jakby to były stare czasy , kiedy to ojciec wybierał córce faceta .. Przyprowadziłam jednego takiego z gospodarki , i przy kasie to był chyba jedyny chlopak który w miare ojcu odpowiadał , tylko co z tego jak ja do niego nic nie czułam, cały czas by siedział w domu , oszczędzał , i jeszcze było nie pal tyle, za duzo pijesz.. Mam 22 lata , chce szaleć .. Dodam tylko że jak stwierdziłam że on do mnie nie pasuje , to ojciec do matki powiedział że i tak był jakiś powolny, i ciągle by spał , no i że ma swoją gospodare... Parodia :)

Gość gość
No to obawiam się, że żaden nie będzie pasował. Skoro u takiego z gospodarą majętnego ojciec szukał wad. Radzę Ci robic swoje, skończyć studia , zażadać przepisania gospodarki bo wtedy latwiej o wszystkie dotacje i porżadek w papierach, a potem ojcu halten pysk i najlepiej do przybudówki, nich się nie odzywa. :(

Mam ochote mu powiedzieć że ma sobie wziąć te pieniadze ktore mam dostać na młodego rolnika i zrobić z nimi co chce , ja nie chce niczego , tylko szczęścia i spokoju .. Mam wykształcenie już bo po gimnazjum poszłam do zawodówki jako sprzedawca, a pozniej dopiero do zaocznej szkoły i na studia , a to wszystko było dla niego , żeby był zadowolony .. a i tak jest do bani .. Mojej ciotki do której wyjeżdżam też juz nie lubi , za to ze poznała mnie z tymi chłopakami.. Pomijając fakt że moja mama jest jej siostrą i pochodzi z tej samej miejscowości .. Też była biedna jak ją wział do siebie , i moi dziadkowie jej nie chcieli , ale on miał to gdzieś .. Jak to mówią '' zapomniał wół jak cieleciem był'' :(

Czy Twój chłopak nie jest leniem i obibokiem? Ojcowie takich wyczują na kilometr i nie chcę takich nierobów dla swoich córek.

do gośćHeh - mój chłopak zdążył powiedzieć tylko Dzień dobry i to było wszystko..

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie no i o ojcu bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? a w upe co z tego ze nie lubi 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
jak sobie poscielesz tak sie wyspisz.