Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co moglabym kupic mojemu chlopakowi na 35 urodziny?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakies propozycje?

Gość gość
chłopakowi 35lat? :)

Gość gość
18letnią koreańską dzifkę mu załatw

Gość gość
Chlopakowi. Nie jestesmy po slubie ani nie oswiadczyl mi sie wiec chlopakowi. Z ta d***** to moze i by sie ucieszyl ale zaraz gadalby mi, ze nie stac nas na takie rzeczy, straszny z niego dusigrosz.

Gość gość
skoro ci sie nie oswiadczył, nie jest twoim mężem to chyba nie warto cudować i kupować nie wiadomo co, skoro on cie ma w doopie i traktuje jak koleżankę, żenic sie nie chce. Kup mu jakąś drogą czekoladę albo bombonierke i tyle, nie świruj, naprawdę nie warto cudowac z prezentami dla facetow, wiem z wlasnego doswiadczenia, oni i tak tego nie docenią, a za 5 lat cie porzuci dla mlodszej. Kup mu czekolade i tyle.

Gość gość
Jestem nowoczesna kobieta i nie potrzebuje byc zona. Nie uznaje slubow.

Gość gość
hehe tak sobie tłumacz to że fagas się z tobą żenić nie chce :D kobieta nowoczesna=wór na spe\rmę dla facetów którzy jej nie szanują i wykorzystują a jak się znudzi to papa, szuka młodszej 🖐️ a nowoczesna zostaje sama na stare lata bo ona chciała być taka NOWOCZESNA

Gość pamelab
Moim zdaniem idealny prezent dla niego to taka jazda: http://www.mocprezentow.com/jazda-subaru-impreza-w-warszawie Kupiłam ja mojego chłopakowi na 32 urodziny - do tej pory chyba żaden prezent go tak mocno nie ucieszył! Każdy prawdziwy facet poczuje się jak ryba w wodzie za sterami tego wspaniałego subaru!

Gość gość
Dzidzię, zapomnij wziąć tabletek anty.

to jest trololo czy naprawdę kafe to takie głębokie zacofanie>?:O teraz tylko idioci decydują się na ślub, albo jak chcę być zapłodnieni