Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vise

W najlepszym okresie życia trzeba robić dzieci

Polecane posty

Gość Vise

Natury NIE DA SIĘ OSZUKAĆ. W młodych, zdrowych latach trzeba robić dzieci, a nie oddawać rozrywce i robieniu kariery. Zamiast tego luzie rżną się w gumkach. Powoli społeczeństwo słabnie i maleje. Za czas jakiś nadejdzie inne społeczeństwo, które żyje w zgodzie z naturą. I ono wygra. Siłą. Albo sami znikniemy. Jesteśmy pieprzeni egoiści. Spuściznę przodków i istnienie przyszłych generacji oddaliśmy za seks i pieniądze.

Gość gość
a chcesz urodzic ??

Gość gość
Ja bym robil

W Polsce ciężko utrzymać dziecko przeciętnej, młodej parze. Więc się na nie nie decydują. Żydowski spisek czy efekt 25-letnich rządów kretynów? :classic_cool:

Gość Vise
Ta przeciętna młoda para ma pewnie 42 calowy telewizor, dwa telefony dotykowe i inne d**erele.

Gość gość
vise no to bierz się za rodzenie i nie zawracaj ludziom gitary

Duzo wiecej takich nierodzacych potrzebujemy zeby to sie stalo problemem dla przyszlosci spoleczenstwa. Problem jest nie w liczbach, a w tym, co opisujesz pozniej: zyjemy w takim swiecie, gdzie na rodzine nas nie stac, a na telewizje juz tak, troche nam sie priorytety poprzestawialy. Ale czy komukolwiek szkoda takiego spoleczenstwa? To juz lepiej dac mu wyginac, niz rodzic kolejnych glupich konsumentow.

Gość Vise
"vise no to bierz się za rodzenie i nie zawracaj ludziom gitary " A skąd wiesz człowieku co ja mam, a czego nie mam? Ty popatrz, nie na siebie. Tylko w przód co to będzie jak tak dalej będzie.

Gość gość
"Robić dzieci"? Społeczeństwo nie maleje i nie ginie. Widać po założonym wątku że głupieje. A wiadomo, głupi ma zawsze szczęście i na głupotę nie ma lekarstwa.

Gość gość
Najlepiej to narobić dzieci bo tak trzeba, a poźniej drapać się po głowie i zastanawiać się co dalej i jak tym dzieciom zapewnić dobre i spokojne życie.

Gość gość
Nie ma ujemnego przyrostu to ściema dla takich polaczków jak ty żeby produkować tanie bydło robocze.