Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Dzisiaj wygarnęłam matce że powinnam

Polecane posty

Po 1 - W 2006 roku iść do liceum Po 2 - Uczyć się języka hiszpańskiego Po 3 - Że przez nią nie mam matury, ona naciskała na mnie bym zdawała egzamin zawodowy i maturę (zrobiła mi potem awanturę bo nie zdałam ani jednego ani drugiego). Po 4 - Powinnam skupić się tylko na przedmiotach z tych z których chciałabym naprawdę zdawać maturę czyli język polski, język hiszpański i historia bo w 2009 roku nie było matematyki ale moja matka była głupia i kazała mi robić po jej, dzięki temu mam tylko wykształcenie średnie bez matury a tak to już bym broniła magistra z pedagogiki.

Gość gość
Rozumiem że poszłaś do technikum?? O jakim profilu???? Pisałaś też o szkole policealnej, napisz proszę cię o jakim profilu?

Technikum: Technik Organizacji Usług Gastronomicznych Szkoła Policealna: Technik Rachunkowości Poszłam do prywatnego technikum, chociaż mogłam iść do prywatnego liceum (technikum kosztowało 170 złotych, liceum 110, matka się uparła na technikum). Poszłam do prywatnego studium policealnego, ale nie po to żeby się uczyć, chciałam zaświadczenie dla pracodawcy.

Gość gość
I co umiesz hiszpański? Uczyłaś się? Uczysz?

Gość man
Czyli nauki już koniec?? A pracujesz??

Najlepiej załapywałam ten język, niestety matka mi zabroniła bo stwierdziła że to marnowanie czasu a ona pieniędzy na jakiś kurs mi dawać nie będzie. Powiedziała że w szkole mam angielski i niemiecki a nie hiszpański. Dzięki temu nie mam teraz wykształcenia wyższego.

Pracuje na czarno przy maszynach, takie maszyny które wysrywają pieniądze. W takim klubie 7777. A maturę, trudno spróbuje za rok ale już nie wiem czy podołam, uczę się angielskiego i matematyki ale ustny zaliczyłam na 30 %.

Gość gość
nie obwiniaj matki, obwiniaj siebie że nie potrafiłaś postawić na swoim :classic_cool:

Gość gość
Ja się uczę sama hiszpańskiego. I całkiem już dobrze mi idzie. Nie trzeba wydawać na kursy, skoro tak Ci dobrze szło i lubisz język to ucz sie sama:)

Tylko że już za późno bo na maturze miałam angielski! W 2009 roku zdałabym całą maturę i mogła studiować pedagogikę i miała już wyższe. Teraz muszę szlifować angielski żeby za rok zdać maturę a licencjat uzyskam jak będę mieć 28 lat.

to masz 24 lata?? odłóż troche kasy i wyprowadź się, usamodzielnij się.

Gość lejn
a nie chcesz zdawać za rok z hiszpańskiego? też jestem z 90'

Gość gość
Czasem matka tak doradzi ze szok !

Mogłabym jako przedmiot dodatkowy, to mi się już nie opłaca. Mam zaliczone język angielski ustny 30% język polski ustny 75% język polski pisemny 44% Teraz mam do zaliczenia: angielski i matematyka, chcialabym się skupić głównie na tym.

No, właśnie, matka tak mi doradzała i wyszłam na tym jak zabłocki na mydle. Jedyne co mówi to to że mam wyżej niż liceum!!!!

Gość gość
Ty zdawałaś maturę czy mama??? Ty chodziłaś do szkoły czy mama??? Sorry ale takie wyniki z matury świadczą o tym że tłumok jesteś i licencjat nie grozi ci w najbliższej pięciolatce.