Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Moi rodzice wpadli na świetny pomysł

Polecane posty

Nie muszę już starać się o dyskalkulię bo mój ojciec ma znajomego który pracuje w kuratorium, ojciec poprosił go by wykradł dwa arkusze z matematyki i angielskiego specjalnie dla mnie, nauczę się zadań zamkniętych i zdobędę maturę :)

Gość gość
Może jednak nie powinieneś mieć nawet oszukanczego świadectwa dojrzałości, twoje chwalenie się tym dyskwalifikuje cię nawet do tego :-D

a co to kogo obchodzi??? czy to robi komuś zło że mam lewy dokument, zasługuje na to!!!

Po prostu napiszę sobie zadania a potem odpowiedzi. I nauczę się nie abcd tylko po prostu pytanie i odpowiedzi do niej to będzie łatwiejszy sposób :)

Gość gość
Smerfetko, to doskonały pomysł!!!! Smerfetko ile ważysz i ile masz wzrostu?

Mam takie dojście, co prawda angielskiego zamierzam się uczyć ale z tym wszystkim to moja matka zawiniła.

Zawiniła ponieważ W 2006 chciałam iść do liceum Chciałam się uczyć języka hiszpańskiego Na maturze zdawałabym: polski, hiszpański i historię Niestety moja matka zmusiła mnie bym poszła do technikum i co?nie zdałam ani matury, ani egzaminu zawodowego i mam tylko średnie ogólne!!! A tak to po maturze poszłabym na studia pedagogiczne i nasz kraj miałby jeszcze jedną osobę z wyższym wykształceniem.

Z angielskiego po prostu np. na list, ogłoszenie dobrałabym odpowiednie słownictwo, kto wie tu może zdobyłabym 80%!

Z matematyki skupiłabym się tylko na zadaniach zamkniętych bo na otwartych, tutaj nie ma za bardzo co liczyć, ja nie umiem rozwiązać żadnego zadania otwartego.