Gość gość Napisano Lipiec 22, 2014 chce sie rozstać z facetem. tzn nie chce ale czuje że powinnam. oszukuje mnie. nie zdradza ale kłamie, znika na noce. mówi wrócę za godzinę a siedzi pół nocy z kumplami, zdarzało mu sie też chodzic na maszyny. wkoncu coś do niego dotarło, uspokoił sie, ale tylko na chwilę. trwało to jakieś dwa tygodnie a dzisiaj znow zniknął. nie odpisuje na smsy, nie odbiera telefonu. boję sie że znow zacznie grać na maszynach. nie mogę spać bo sie martwię, ciągle o tym myślę. jesteśmy młodzi. ja szybko Zaszłam w ciążę. mamy 16mies córeczkę. wiem, że powinnam go zostawić ale strasznie sie boję. chodze zaocznie do liceum, został mi jeszcze prok. nie mam z nikąd pomocy, nie mogę pójść do pracy, bo co wwtedy z dzieckiem? w żłobku nie ma miejsc, a nie zarobię na tyle żeby opłacić nianie. już od dłuższego czasy o tym myślę, mam nawet napisany wniosek o alimenty ale boję sie podjąć ten krok. pomóżcie, podpowiedzcie co mam zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach