Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Witam nie wiem co mam zrobić gdyż moja dziewczyna po 1. nie chce ze mną uprwaiać seksu po 2. przez cały czas piszę z jakimiś obleśnymi typami przez jakieś rózne portale i wysyła im swoje zdjęcie oczywiście nie są to zdjęcia całkiem nagie ale widać tam ją w samej bieliźnie, a co najdziwniejsze to ja nawet nie dostaje takich zdjęć od niej a gdy już mam to są usuwane. Rozmowy z nią na ten temat już były ale ona się wypiera że to tylko dla jaj i nic więcej, a co do seksu to były już rozmowy na ten tamat ale ona mi przez cały czas mówi że faceci ją nie podniecają, nie wiem czy to może być tylko z tego powodu że była po skrobance ale to było dawno temu albo z tego powodu że jej było chłopak ją zmuszał do tego. Oczywiście ja dopiero niedawno się dowiedziałem że jej faceci nie podniecają. I mam jeszcze jeden problem otóż taki że podejrzewam że to wszystko to jest jedno wielkie kłamstwo gdyż z tym że jej faceci nie podniecają, tutaj chyba bardziej chodzi o mnie gdyż moja dziewczyna ma tą ochotę i nie raz przyłapałem ją na tym że sobie sama dogadzała ale nigdy nie było takiej sytuacji że przyszła i zaczeliśmy się kochać. A noi jeszcze jedno co do tego kłamstwa wiem też że pisała ona z jakąś dziewczyną i z ich esemesów wyczytałem że one "uprawiają seks" przez telefon. Jak narazie nie wiem co mam sądzić na ten temat i nie wiem też co mam robić więc czekam na wasze propozyje gdyż ja już się w ty wszystkim pogubiłem ponieważ jest jeszcze tego więcej

Gość gość
jak dla mnie to jakaś nimfomanka wariatrka.. aż dziwie, sie jeszce do tej pory, nie podjąłeś decyzji o zerwaniu z nią.. skoro mowisz , ze jest jeszcz etego wiecej, jak dla mnie o ewidentnie coś w tej relacji jest nie tak, albo raczej z nią, skoro mowisz że sobie dogadza, i uprawia sex z innymi dziewczynami przez tel, to może tlumaczyć jej brak ochoty na sex z tobą, tylko wtedy pytanie po co ona w ogole z tobą jest, skoro ma tyle chętnych wkoło.. jak dla mnioe zakoncz to, jak najszybcie

Gość gość
Ona jest lesbijką i dlatego Ty jej nie podniecasz, bo woli kobiety :P

Gość gość
Tak ale to wszystko trwa od niedawna, wcześniej potrafiliśmy uprawiać seks nawet 6-7 razy dziennie a teraz to jak się uda raz w miesiącu to jest dla mnie luksus

Gość gość
ożeń się z nią, wszystko się ułoży