Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc w organizacji wieczoru panieńskiego

Polecane posty

Gość gość

witam, Mam pewien problem moja pierwsza Druhna wymiguje się z pójścia na mój wieczór panieński, a chciałam by mi jakoś pomogła przy organizacji...Sama musiałam wszystko pozałatwiać loże w klubie, striptizera itp . Jest mi przykro bo nie dość że mam cały ślub na głowie to jeszcze muszę myśleć o wieczorze panieńskim który powinny organizować druhny i przyjaciółki. No ale właśnie w takich momentach widzę na kogo mogę liczyć... Nie wiem jak to umiejętnie rozwiązać? bo jak tak dalej będzie to zrezygnuje z całego tego panieńskiego... :-(

Gość gość
:)po co w ogole wychodzic za maz jezeli i tak sie to rozwodem skonczy a jak nie skonczy sie rozwodem to widac ze gorzej bedzie no kurcze ja nie rozumiem 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Gdyby chociaż chciał coś pokazać... :D Rozbiera się tylko do bokserek :-) Na siusiaku mi nie zależy :-) co za dużo to niezdrowo :-) Byłam już na takim pokazie. Wiec każdy pewno zapyta po co drugi raz płacić za taki występ? ale moje koleżanki nigdy w czymś takim nie uczestniczyły, a dla moich kuzynek to będzie istny szok termiczny :-) a zależy mi by dziewczyny dłuuugo wspominały ten wieczór panieński :-)

Gość gość
Ja bym nie była zadowolona gdyby na moim wieczorze panieńskim był striptizer. Jakoś nie miałabym przyjemności w patrzeniu i dotykaniu klaty jakiegoś obcego faceta, po cholerę mi to, kobiety nie są wzrokowcami. Już bardziej zapadłaby mi w pamięć jakaś porywająca dyskusja w fajnym facetem niż jego rozbieranie się ;P.