Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam czarnoskurego studenta z Wawy i mówie wam

Polecane posty

Gość gość

seks z nim to istna bajka. Oni naprawdę mają wielkie przyrodzenia. I długie i grube, normalnie odlot. Szkoda że w Polsce ciężko o facetów z takim przyrodzeniem, powiedzmy sobie wprost, poniżej 20 cm to nie jest facet, lepiej sobie dildo kupić niż takim być. Ja słyszałam, że podobno dorośli mężczyźni mają poniżej 15 cm nawet haha powaga, nie mówie o dzieciach, ale niby dorośli mają takie cuś haha ja bym chyba padła ze śmiec****akby u dorosłego mężczyzny takiego kikuta zobaczyła :D

Gość gośćmalinka
gratulować, zazdroszczę

Gość gość
i mówię wam... ma kobyłe nie od parady... tylko, że z wami seks to też nie zawsze bajka, to dymaj bo i tak cię kopnie w bok a ty będziesz tu łzy wylewać o tym w temacie o takim samym tytule , tylko treść się zmieni :classic_cool:

Gość gość
15 cm? chyba minimum ale obwodu. Większość kobiet 15 cm na długości nawet nie poczuje.

Gość gość
Pochwa w "spoczynku" ma kilkanaście cm, ale jej rozciągliwość sięga 20 cm, więc jeżeli chcesz dać kobiecie super przyjemność, to musisz mieć i długiego i grubego, żeby kobieca pochwa była stymulowana na całej jej powierzchni. W mężczyzn najbardziej unerwiony jest żołądź, więc co? Sama stymulacja żołędzia sprawia ci przyjemność? Chyba jednak wolisz aby cały penis był stymulowany.

Gość gość
dyskusja sie rozwinęła a nikt nawet tak grubego byka, jak skóra przez u otwarte nie zauważył ot i poziom... powiedziałabym - h u j o w y

Gość gość
Jak masz 13,5 to żadna kobieta która była z facetem mającym grubego 20staka+, nie wytrzymałaby z tobą nawet kilku nocy, bo nie odczuwałaby nic. Samica przede wszystkim chce być porządnie przerżnięta przez samca, a z takim kikutem jak masz ty, nie ma takiej możliwości.

Gość gość
Radzę porozmawiać z kobietami, zamiast wystawiać linki do wikipedi durny prawiczku. A zapomniałem, ty masz 13,5 więc o kobiecie możesz zapomnieć inwalido :D 🖐️

Gość gość
Ręce nie potrafią mówić. A skoro nie narzekały, to znaczy tylko tyle, że trafiłeś na litościwe kobiety. Między sobą nieźle się z ciebie naśmiewały.

Nie samym seksem człowiek żyje, bo jak twoim argumentem jest tylko to jesteś tylko do zaspokojenia, i tyle, żadne więcej emocje ci nie towarzyszą poza odrazą od strony innych lub obojętnością, to do kobiet.

Gość gość
Każdy związek dwojga ludzi w wieku produkcyjnym budowany jest na seksie. Albo ktoś nas pociąga, fajnie się z nam z nim bzyka albo nie, więc do widzenia. Każdy kto twierdzi inaczej kłamie i próbuje swoje postępowanie jakimiś zmyślonymi bajeczkami uzasadnić. Jak czasem słyszę jak ludzie mówią jaki to ich partner wspaniały ale nic konkretnego nie powiedzą, bo wiadomo, że ta wspaniałość do instynktowne wyidealizowanie partnera, przez pryzmat udanego życia intymnego.

Gość gość
podobno duzy penis sprzyja infekcjom macicy i dróg rodnych-ryzyko nowotworu wzrasta o 11%

Gość gość
Jedzenie w McDonaldach też szkodzi zdrowiu, ale nikt nie ma zamiaru się tak pysznemu jedzeniu opierać :)

Gość gość
nikt? ja się opieram jedzeniu z mc bo ważę 60kg i przegrałam życie :(

A mleko też powoduje raka, a poza tym, niech B robi co chce, jego sprawa, pogratulować odwagi.

Gość ten co ruchał co popadnie
bez pszesady z tymi fiutami - optymalna długość to 17cm, gruby i wystarczy. Przypominam paniom co gledza o wibratorach że tez mają większość 17cm - mierzyłem bo z jedna laską jechałem na 2 baty:-D ona wybrala w seks szopie. Faktem jest jednak że do agentury dla pań dobierają kolesi z wackiem min 20 cm ale to zupełnie inna bajka i nie ma czasu na tłumaczenia. Sa prostytutki dla których zbyt duży sprzet jest bolesny, wiem z pierwszej reki. A dla panow z malym fiutem rada - szybkość ruchów frykcyjbych, mowi wam to coś? Zlapcie laske od tylu i zap.....dalajcie tak szybko jak pies (i mozno), mocno trzymać za żebra tak żeby nie mogla się wyrwać, tak, tak, jak zwierze:) I jeszcze jedno - poćwiczcie miesien grzbietowy - do takiego ************ trzeba mieć kondych bo nie wiadomo kiedy dojdzie a takie szybkie ruchy to niezla harówa:-D