Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lubicie kanapki z Subwaya

Polecane posty

Gość gość

tak się pytam bo wszędzie w galeriach widzę, że w Subwayu jest pusto za to w mcdonaldzie obok i kfc tłumy ludzi. Nie rozumiem dlaczego przecież w Subwayu kanapki są o wiele pyszniejsze niż śmieciowe żarci z mcdonalda i kfc

Gość gość
w tym kraju uznaje się, że kanapki są zbyt prostym, domowym jedzeniem. I drogim. Każdy wie, że taką kanapkę to sobie może w domu zrobić za 1/4 ceny. Subway powinien serwować więcej ciepłych rzeczy w Polsce.

Gość gość
A ja nie rozumiem jak można sprzedawać bułkę z szynką i serem za 14zł?

Gość gość
:)tak czasami sie zdarza ze no ludzie nie wiedza co dobre 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
ja uwielbiam i wcale w domu nie są takie same. kocham subwaya nawet jesli to niezdrowe. ale nie stac mnie niestety na to.

Gość gość
no akurat subway to nie jest niezdrowy. a są inne bo faktycznie mają inny ser i mięso i pieczywo, ale ogólnie każdy woli zjeść podobną w domu albo kupić gotową w sklepie niż wydawać na zimną kanapkę dosyć spore pieniądze.

Gość gość
Ja widzę że najwięcej ludzi stoi przy Macdonaldzie. a jedzenie w Maku też jest strasznie drogie

bardzo lubimy. PL nie jadłam jeszcze, ale za granicą zawsze, są prawie w każdym kraju, najwięcej w WB. sama sobie takie podobne w domu robię, albo mężowi do pracy.

Gość gość
no aż takie strasznie drogie to nie jest, nie przesadzaj. wejdz do jakiejkolwiek restauracji która zajmuje taką samą powierzchnię i ma tylu pracowników co mac, to zobaczysz, że to normalna cena. nie mówię tutaj o kebabie z dwoma stolikami. nie ma takiej dużej powierzchni na której można zjeść tak tanio jak mac. I mac ma swój luźny styl.

Gość gość
hamburger i filet z ryby w macku smakują tak samo!!!

Gość gość
subway jest super - lepszy od maca i kfc tylko mało gdzie jest. a tajemnica tego, że to jest naprawdę smaczne i ten smak zostaje w głowie na długo są składniki - tam jest naprawdę mięso, ser i pieczywo prima sort. Do tego warzywa, przyprawy i sosy i jest ekstra. choć i tak kebaba dobrego z domowymi sosami nie przebije :) takiego jak w wawie przy tej głównej ich ulicy