Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minnie84

Kiedy on mocno ograniczył kontakt

Polecane posty

Gość Minnie84

Witajcie, Doradźcie mi proszę... Sytuacja wygląda tak: ponad miesiąc temu poznałam fajnego faceta. Widziałam, że mu wpadłam w oko - takie rzeczy kobieta widzi :) Spotykaliśmy się regularnie 2 razy w tygodniu. Oboje mamy po 30 lat, pracujemy i nie mieliśmy problemu, że ta częstotliwość spotkań tak wygląda. Codziennie mieliśmy kontakt telefoniczny. Wszystko rozwijało się prawidłowo czyli stopniowo. Nie doszło nawet do etapu pocałunków a co dopiero seksu... Dobrze nam się rozmawiało, wiele nas łączy czyli niby bajka. I nagle: on od tygodnia mało co się odzywa, woli spędzić cały weekend z kolegami (nawet wieczorem nie znajdzie czasu, żeby pójść na kawę). Sms'y, telefony się mocno ograniczyły. Kiedy odpisuje to mam wrażenie, jakby pisał do znajomej... Dodam,że niczego nie przyspieszałam, nie snułam planów na przyszłość,niczego co mogłoby go wystraszyć. Nie wiem czy on traktuje mnie jak koleżankę? Jak tak to po czym to poznać? Czy zapytać się go jakich relacji ze mną się on spodziewa? Czy w ogóle nie pytać? Kontaktować się z nim? czy poczekać, aż on się skontaktuje? Pomóżcie...Pierwszy raz od dłuższego czasu mi na kimś zależy...

Gość gość
Masz 30 lat i zadajesz takie pytania? Koleś ma cię w doopie, nie ma tu żadnej filozofii, dziwne że w tym wieku nie widzisz tak oczywistych rzeczy. On ci wpadł w oko, ale ty jemu nie, zresztą daj sobie spokój z 30latkiem co lata po kumplach, szukaj poważnego faceta a nie dzieciaka, który musi mieć grupkę kolegów z którymi pije i lata po dyskotekach na których zarywa 18latki.