Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rampampam

wózek dla niskiej mamy

Polecane posty

Gość rampampam

Witam, poszukuję wózka parasolki (koniecznie), która bedzie dobrze sie prowadziła dla niskiej osoby. Mam 155cm wzrostu. Wózek musi mieć pałąk, pas kroczny i opuszczaną budkę. Może jakaś mama mi podpowie, jaki wózek jest dobry, szczególnie,że nie chcę mieć rączek wózka na wysokości biustu.

Gość gość
Najlepiej by było gdybyś pojechała czy poszła do sklepu i pooglądała kilka modeli. Ja szukałam wózka dla wysokiej mamy (mam 178 cm) i właśnie tak wybrałam.

Gość rampampam
Wiem,ze tak najlepiej, byłam już raz na "przymiarki", ale wózki nie miały albo pasa krocznego albo budka się nie opuszczała. Większośc też z nich miała za wysoko rączki. Ciężko wybrać jak jest się niską osobą. Nie bardzo mam możliwość jechać gdzieś dalej, dlatego jakby któraś mama mogła cos podpowiedzieć byłabym wdzięczna :)

Gość gość
Moim zdaniem wózki krasnal i baby merc są bardzo niskie, miałabym gondole na wysokości kolan, ale to nie są jakieś ekstra wózki. Myslę, że powinnaś na allegro popatrzeć modele, które Ci pasują i sprawdzić ich wysokość. Powodzenia w poszukiwaniach i mam nadzieję, że jakaś niewysoka mamusia Ci pomoże :).