Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10999

Cyrograf

Polecane posty

Gość 10999

Jak napisać Cyrograf? Wystarczy wziąć kartkę, pióro i wyrzec się boga, kościoła, trójcy, baranka bożego i wyrzec się (oddać) Szatanowi duszę "teraz" i po śmierci. Bardzo ważne, aby zapisać to szyfrem (np od prawej do lewej odwróconymi lustrzanie literami), następnie wystarczy kilka kropel krwi (własnej, ranę trzeba zrobic samemu, moze byc niewielkie nacięcie np. Na kciuku) którą podpisujemy cyrograf (można dodatkowo umieścić swego rodzaje pieczęć, a krew odbić na kartce za pomocą własnego palca). Teraz gotowy cyrograf zwijamy (jest jeszcze możliwość wycofania się, wystarczy go rozedrzeć, zniszczyć dokładnie. To jest ostatnia droga ucieczki, zawarty pakt staje się nieważny jeśli szatan uzna, że twoje żądania są za wysokie i twoja dusza nie jest warta tego czego żądasz. Jeden może poprosić o wielką sławę i pieniądze jak Eminem i zostanie wysłuchany, a inny o parę groszy, a Mistrz nie przyjmie duszy która jest dla niego nie warta) i zwinięty pakt podpalamy z jednej strony, można to zrobić w nocy, tak żeby nikt się nie dowiedział (zwinięty musi spalić się doszczętnie to bardzo ważne), cyrograf to umowa miedzy człowiekiem a Panem tego świata, procesu zapisywania ani żadnej części cyrografu nie wolno pokazywać osobą postronnym, jeśli będziemy robic cyrograf w celach naukowych, albo robic jego zdjęcia Mistrz bez wątpienia odrzuci twą nic nie wartą duszę. Pozdrawiam Tysiąctrzystapiętnaścieszesnaściemilionówosiemnaścietysięcydwadzieścia dziewięć

Gość gość
hheh następny co myśli za za darmo się nachapie /// oj żal

Gość gość
Zero fachowej wiedzy. To diabeł pisze cyrograf, a ty go podpisujesz. Za kogo ty się masz, że myślisz, że diabeł z piekieł będzie przychodził i czytał twoje wypociny.

Gość Wyższa Świaadomość
Racja, żeby Diabeł się w ogóle zainteresował, to powinieneś mieć cokolwiek do powiedzenia, posiadać jakąś charyzmę, coś, co sprawi, że inni za tobą pójdą, co udowodni antagoniście Diabła, czyli Bogu, że Bóg z nim przegrywa... A tak, jak jesteś marnym robaczkiem, to wybacz, Diabeł ma cie koło d... , o ile można tak powiedzieć, i nie opłaci mu się inwestować czas w ciebie, bo prawdopodobnie i tak jesteś stracony.

Gość gość
musisz złożyć ofiare z żywej istoty najlepiej człowieka a z braku laku moze byc zwierze

Gość gość
Co to za bzdury. W krasnoludki też wierzycie ? Cyrograf z diabłem , dobre. Ciemnogród jeszcze w Polsce widze

Gość gość
Nie róbcie tego co napiał autor, to podpucha, nie warto sprzedawać duszy, nawet za sławę i pieniądze! Lepiej żyć jak normalny obywatel zarabiać 2 tysiące na reke i byc wolnym

Gość gość
Ale pierdoły, czy wy się cofnęliście do średniowiecza?

Gość gość
Nie do średniowiecza , tylko nikomu się nie chce robić, a widzi czasem dobrobyt u ludzi i też by tak chciał, no to chwyta się najróżniejszych sposobów, najlepiej łatwych, nie wymagających wysiłku. A tu dooopa... nikt nic nie da za darmo, nawet po ryju, bo i tu trzeba sobie zasłużyć :O

większość duszyczek piszących cyrograf jest dla Szatana bezwartościowa. piszą tacy, a potem z płaczem do kościółka lecą bo nie zadziałał. bo Szatan robi selekcje a Bóg bierze wszystko, żeby tylko dało na tacę :) pozdrawiam.

Gość gość
Ja swój pakt podpisałam mając 20 lat. Wcześniej nic mi nie wychodziło, myślałam że jestem na dnie. Spisałam na kartce czego chcę od szatana (ponad przeciętne zdolności w pewnym zakresie)- i do czego się zobowiązuję (codziennie oddaję pokłon szatanowi sześć razy rano i wieczorem mówiąc "Szem ha-meforasz! Chwała Szatanowi!"). Zobowiązałam się do oddania swojej duszy szatanowi po śmierci, i nie przestępowania do żadnych sakramentów. Następnie żyletką rozcięłam sobie palec, i krwią napisałam na kartce swoje imię. Łaski o które prosiłam szatana dostałam, a ze zobowiązań się wywiązuję do dzisiaj. Jest mi z tym dobrze i wszystko jest w porządku od 10 lat.

Gość gość
Pan Jezus powiedział w pewnym objawieniu w Ameryce , że posiada moc skruszenia każdego cyrografu i paktu jeśli osoba ta poprosi go o to i ofiaruję samą siebie i swój los Sercu Jezusowemu ,(może być własnymi słowami lub modlitwą z znalezioną w sieci ). Pan Jezus chce uratować każdego człowieka . W razie trudności poproście o pomoc Maryję .