Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że ludzie z nadwagą powinni mieć droższe bilety w samolotach, autobusach

Polecane posty

Gość gość

pociągach Jesli zajmują zbyt duzo miejsca powinni wykupic dodatkowy bilet ulgowy

Gość gość
A jak są chorzy? to tak jak byś powiedział, że niepełnosprawni nie mają prawa wychodzić z domu :o Ja naprawdę nie jem dużo max 1200 kcal na dzień a i tak sporo ważę. po prostu ciężko mi to zrzucić, nie mam nadwagi. poza tym ludzi z nadwagą jest bardzo dużo, to połowa społeczeństwa w polsce. chyba chodziło ci o otyłość.

Gość gość
nadwaga wygląda źle ale nie tragicznie. ludzie z nią rzadko zajmują po 2 miejsca... gorzej, jak ktoś ma otyłość

Gość gość
Czyli jak ktos ma 2 metry wzrostu i wazy ponad 100kg i jest szczuply to tez ma placic wiecej ? ciekawe od ilu kg wg ciebie mialoby byc drożej :D 100g wiecej ? to ktos pojdzie kupe zrobic na lotnisku i juz bedzie ok ? :D

Gość wwandzia
dla otylych powinno byc przymusowe leczenie a nie jakies cyrki odstawiac

Gość gość
na tej zasadzie ludzie wyzsi tez ( a nizsi mniej) . No i mezczyźni. A zima w cieplych ciuchach tez inne cenniki. Ciekawe jak to wyliczysz- facet 190 80 kg nie ma nadwagi, a kobieta 150/80 kg tak - no i kto ma ile placic?

Gość gość
słabe 3/10

Gość gość
słabe 3/10

Gość gość
Juz byly na swiecie takie kretynskie pomysly :D łatwiej i taniej jest zmniejszyc mase samolotu/pojazdu niz odchudzic ludzi :D

No tak, jeśli za dodatkowe kilo bagażu każą dopłacać to za dodatkowe kilogramy też się powinno dopłacać. No chyba jest różnica między samolotem z Azjatami a samolotem z Amerykaninami. Ten drugi pewnie 3 razy cięższy czyli 3 razy więcej paliwa zużyje.

Gość gość
a jakby tak każdy obywatel schudł to ile by nas było? Jeszcze mniej :D

Gość gość
Jeżeli chodzi o azjatów to tylko japończycy są szczupli(3% otyłości), i pewnie chińczycy w miarę. Reszta też zaczyna mieć sporą nadwagę, często 1/3 społeczeństwa jest gruba. Ale skąd ma to wiedzieć nieudacznik siedzący na forum dla kobiet

Gość gość
dzieci chinskie sa akurat teraz bardzo grube (pokolenie jedynakow tuczonych przez 2 pary dziadków)

Gość gość
Ja tez jestem za!!! Lecialam kiedys do Kalifornii z NY i niestety prze jakis czas bylam wcisnieta w okno, poniewaz obok mnie w srodku siedziala pani ktora zajmowala swoje siedzenie i jeszcze 3/4 siedzenia kazdej z osob obok siedzacych moje i jednej pani....potem ta pani zostala przeniesiona poniewaz wynikla klotnia bo kobitka zaczela sie w*****ac i probowala dac sobie poodporke na reke na dol a ta grubaska zaczela krzyczec ze jej przeszkadza, zawolala stewardeske a pani powiedziala ze to jest jej siedzenie i jej podporka za ktore zaplacila i ma prawo siedziec wygodnie oczywiscie stewardeska nic nie mogla zrobic i poprosila pania czy by nie zechciala usiasc gdzies indziej i pani sobie poszla wiec grubaska sie troche przesunela i troche miejsca mi przybylo.

Gość gość
nie zaraz ze kazdy z nadwaga, ale takie monstra, co faktycznie, szczegolnie w samolocie, wciskaja normalnych ludzi w kat siedzenia. powinni wykupywac 2 krzesla. a jesli to choroba, to niech im to ubezpieczenie pokrywa. z reguly jednak takie odynce to nie zadna choroba, chyba ze psychiczna.

Gość gość
A gdyby tak każdy wracał do kraju ze stratą paru kilo? Byłoby nas mniej coraz – Polaków!!!

Gość gość
w Ameryce to jest dopiero plaga otylosci, zra w tych MCDonaldach i BurgerKingach i niektorzy to po prostu sa jak wieloryby i rzeczywiscie niektore linie lotnicze zaczynaja brac oplaty za 2 siedzenia.

Gość gość
otwieram biznes specjalne wagony samoloty autobusy dla otylych

w ameryce to nie otylosc jest choroba !!! to nie jest przyczyna ze maja te swoje fast foody tylko drozdzyca ktora zyje w ich ciele i opanowala ich mozg taka osoba albo je duzo tluszczy albo pije mnóstwo kawy z cukrem to jest choroba pasozytnicza bardzo niebezpiecznie to realne zoombie

Gość gość
Tez tak uwazam, nie chodzi o wage ale objetosc jaką zajmują :O ostatnio w autobusie usiadła obok mnie taka baba, az mnie przygniotła do szyby :O