Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z chłopakiem, pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Będę potrzebowała pomocy od każdego, i od dziewczyn i od chloapków. Ostatnio mam problem z moim chłopakiem. Od dwóch dni jest w stosunku do mnie inny niż kiedyś. Kiedy się spotykamy w ogole ze mną nie rozmawia, jest obrażony mimo tego ze nic mu nie powiedziałam, nie przytula mnie, nie całuje, nie rozpieszcza tak jak było kiedyś. Dzisiaj jak z nim pisałam to zarzucił mi że się nie staram. A zawsze staram się jak najszybciej wszystko zrobić po to aby się z nim spotkać. On uważa że mnie tylko trzeba całować, głaskać, przytulać, zajmować się mna kiedy do mnie przyjeżdża. A kiedy on się na mnie położy, czy oprze na ramieniu to że się od razu odsuwam. A wcale tak nie jest bo tylko się poprawiam, bo od obciążenia zaczynają mnie boleć kości a to chyba przecież normalne.Ta jego odmiana stała się nagle, gdy siedzieliśmy u mnie. Smialismy się, wygłupialiśmy, rozmawialiśmy później o seksie. On wie że ja tego nie chce, bo wie o tym że boję się najbardziej wpadki. Powiedzialam mu jeszcze że na to mam czas, a on zaczał nalegać abym mu wyjaśniła o co w tym chodzi a ja powiedziałam ze nie wiem jak i od tego czasu się zmienił. Co mam zrobić z tym problemem? Czy mam czekać aż mu przejdzie? Proszę wszystkich o pomoc!

Gość gość
Nie chcę być niemiła, ale prawdopodobnie chce przygotować Cię na koniec waszego związku.

Gość gość
pewnie uznał, że tekst "nie uprawiam seksu, bo boję się wpadki" to tylko wymówka, a tak naprawdę nawet Cię nie podnieca i to on jest problemem, więc nagle zaczął zauważać to, że się np. odsuwasz i interpretuje to pod powyższy schemat rozumowania. ja bym z nim poważnie pogadała, wyjaśniła cały problem z seksem, z odsuwaniem się, zapewniła, że z nim wszystko okej i liczyła, że to pomoże 🖐️

Gość gość
Wasz związek raczej chyli się ku końcowi. Nie dziwię się Tobie że boisz się wpadki, bo to jest normalne. Pogadaj z nim szczerze że go wcale nie odtrącasz. On pewnie taki jest dla Ciebie, bo usłyszał że nie będzie seksu. Faceci to świnie i tyle.

Gość gość
Spotkałam się z nim. Wyjaśniłam problem seksu, powiedziałam mu ze chciałabym aby na mnie poczekał, odpowiedział w sumie odburknął "yhy". Powiedziałam mu też że przykro mi, że uważa ze sie nie staram. Powiedział że teraz moja kolej i musze sie zacząć starac i wykazać sie...

Gość gość
TLumaczenie ze sie boisz wpadki jest głupie. Ja zanim zaczęłam współżyć sama pomyślałam o zabezpieczeniu, poszłam do ginekologa po tabletki i dopiero pózniej doszło do seksu. Rozumiem faceta ze chciałby sie po prostu kochać ze swoją dziewczyna a ty go odtracasz.. Ile macie lat?

Gość kikulek
możesz go zaspokoić w inny sposób ale to na krótką metę .albo znalazł sobie substytut albo jest egoistą i myśli tylko o swoich potrzebach.kopnji go w zad.

Gość gość
A w jaki sposób mogłabym ratować nasz związek? On uważa że teraz to ja powinnam pokazać sie z tej lepszej strony. W sensie że powinnam sie zacząć starać mimo to ze zawsze sie staram. Chodzi mu o to żebym to ja go zaczeła całować, przytulać i w ogole. A kiedy ja go wczoraj na spotkaniu o to popraosiłam odmówił. Powiedział ze wiedział iż powie mi to ze mam sie starac ze nie wezme sobie to do serca.