Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sprajtt1

Co oznacza takie zachowanie?

Polecane posty

Witam, wiem, ze taki temat już mógł kiedyś wystąpić, ale jestem tutaj nowa i mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie. :) Przydarzyła mi się wczoraj pewna sytuacja. Razem z przyjaciółmi robiliśmy prezent urodzinowy dla koleżanki. W pewnym momencie przyszedł brat kolegi, my wszyscy byliśmy zajęci pracą, nagle on zza mojego ramienia obok ucha mówi do mnie " na pewno nie spadnie" chodziło mu o to, że nerwowo bawiłam się zegarkiem.Nie powiem, że nie, bo podoba mi się brat mojego kolegi i to bardzo nawet. Podczas spotkania zauważyłam inne jego zachowania, które do tej pory nie dają mi spać. Cały czas stał bardzo blisko mnie, przekroczył moją strefę intymną, zagadywał do mnie,ciągle ocieraliśmy się ramieniami, a mu to nie przeszkadzało(widzieliśmy się tylko 3 razy). Szukał kontaktu wzrokowego, kilka razy przyłapałam go jak się na mnie patrzył. Kiedy wkładaliśmy prezent do kartonu, dotknął mojej dłoni(między nadgarstkiem, a palcami) , chociaż nie uwierzę, że to dotknięcie było przypadkowe, bo dotknął i po ok 30 sekundach coś mi powiedział. Przez cały czas coś do mnie mówił, chociaż nie znam go za dobrze, a on traktował mnie jak starą znajomą, widzieliśmy się 3 razy tylko. A, na koniec, powiedział mi, że mam "prze-ćpane oczy" :D Taki tam komplemencik.Co o tym myślicie?

dodam jeszcze, że on ma dziewczynę, a ja mam chlopaka..I czuję się trochę dziwnie z myślą, ze podoba mi się inny chłopak