Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY POWIEDZIEC SWOJEJ DZIEWCZYNIE ŻE MAM WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE TYLKO ?

Polecane posty

Gość gość

????

Gość gość
chyba to nie przeszkoda ? o ile pracujesz i nie lawirujesz

Gość gość
No jasne, że tak. Po co kogoś oszukiwać?

Gość gość
Jak zapyta to powiesz ... Dla niektorych to nie ma znaczenia ,niestety dla wiekszości ważne .

Gość gość
NIE PRACUJE

Gość gość syl
Nie uczy się,nie pracuje to po co ci dziewczyna,dziecko jej zrobić i zaciążyć,a potem biedna o alimenta od państwa baje żebrać

Gość gość
liczą się dobre pomysły zamiast papierki z tandetnych szkół państwowych

Gość abyja
Aże wstyd w dzisiejszych czasach być po podstawówce, gdzie pełno darmowych szkół choćby nawet dla dorosłych.

Gość gość syl
Skoro nie pracuje to pomysłów nie ma

Gość abyja
'''liczą się dobre pomysły zamiast papierki z tandetnych szkół państwowych ''''' jaki może mieć pomysł po podstawówce? Może być tylko prostakiem i zapierdzielać na budowie i majstrowi cegły podawać.

Gość gość adela
Tacy to żerują przez całe życie,najpierw na rodzicach,później na dziewczynie,do momentu aż dziewucha przejrzy na oczy i dziada wyp...doli.Ale wtedy trza alimenty płacić,rośnie dług wobec państwa i taki już przez całe życie do pracy nie może pójć,bo po co jak mu pensję komornik zabierze.Coooooooooo może nie mam racji?

Gość abyja
gość adela masz rację, jeszcze dodam, że taki żeruje potem jeszcze na MOPS-ie i kożysta z naszych państwowych pieniędzy, bo takie dziady potem nagle wszystkie schorowane i się leczą, byle do roboty nie iść.

Gość gość
Albo pewnie do pudła trafi i do lekarzy bez kolej przyprowadzą,gdzie ja muszę 2 lata czekac na wizytę.Ale przeca takiego hrabię trza leczyć,bo państwo pozwie

Gość abyja
korzysta miało być, poprawiam błąd

Gość gość
Na naukę nigdy nie jest za późno. Zacznij od września jakąś szkołę zaocznie, to jest zawsze lepiej widziane niż nic.

Gość abyja
Ale tacy bez honoru i ambicji nie mają potrzeby żeby się dokształcać.

Gość asiulkaai
Byłam z chłopakiem przez cztery lata, będąc przekonana, że skończył on szkole zawodowa, kiedy ja kończyłam studia przyznał się ze szkoły zawod. nie ukończył, ma tylko dyplom czeladniczy. W pierwszym momencie byłam w szoku, on zaczął mi wszystko tłumaczyć po kolei... Jeszcze nigdy nie widziałam go tak bardzo zawstydzonego... Aż samej było mi głupio :) :) Dziś mija nam 10 wspólnych cudownych lat:) W tym czasie D. skończył zaocznie Technikum Informatyczne, zdał nawet maturę! Byłam bardziej dumna od jego matki , haha :) Ale tak na poważnie, jeśli jest między wami szczere i silne uczucie to żadne wykształcenie nie powinno stać wam na przeszkodzie, jeśli kocha to wyslucha i zrozumie :) Powodzenia :)