Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszaleje24

Jak zwalczyc panie chrapanie męża

Polecane posty

Gość oszaleje24

pomocy mój mąż chrapie strasznie głośno i w każdej pozycji nie pomaga szturchanie ''kopani'' itp ma zabieg zmniejszenia migdałków ( chodzi do laryngologa ) ale dopiero w październiku a do tego czasu chyba oszaleję macie jakieś metody SKUTECZNE metody by przestał chrapać ? POMOCY

Gość gość
Są w aptece spraye na chrapanie, próbowałaś:)? ewentualnie kup sobie zatyczki do uszu jednorazowe lub wielokrotnego użytku

Gość gość
najlepszym sposobem będzie wyjście z domu

Gość maczopikczu
a idziecie do zwykłego laryngologa, czy specjalisty od chrapania? Bo są specjalne klinika, które zajmują się leczeniem chrapania i mają wyspecjalizowanych lekarzy, jak chociażby MML w Warszawie. Spraye i inne takie pierdoły nie pomagają, tylko wyciągają kasę. A te migdałki to właśnie w związku z chrapaniem, czy to oddzielna sprawa?

No ja słyszałam, że chrapanie to też kwestia źle ustawionej przegrody nosowej także może i w tym coś jest. Leczenie chrapania to ciężka sprawa, ale pierwsze słyszę o lekarzach którzy stricte się tym zajmują. Mojemu partnerowi na pewno by się taka wizyta przydała. Bo za przeproszeniem chrapie jak niedźwiedź a niestety zatyczki nie pomagają.

Gość gość
Takie leczenie to nie sprawa jednej wizyty. Mój znajomy dlugo się leczył. Spał w klinice kilka razy popodłączany do aparatury. Potem dostał jakiś aparat/maskę do spania, a dalej nie wiem. W każdym razie już w tej masce było lepiej, po kilkunastu latach znów mógł sypiać z żoną, czy raczej żona z nim i on sam wysypiał się, bo niestety jakość snu chrapacza jest kiepska.

Gość gość
mojemu mężowi pomogło to http://www.croc.link/4Vr i teraz z tego co widzę jest ukryta promocja (trzeba zamknąć stronę to przekieruje na zniżkę do 99zł), warto, 3 tygodnie ciszy po tym całym sajgonie to jak dar...