Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seya

Życie bez miłości...

Polecane posty

Gość seya

Jak uważacie czy da się żyć szczęśliwie nie będąc nigdy kochaną przez mężczyznę? Ja wiem jak to jest gdy nikomu nie zależy, gdy nikt się nie stara, nikt nawet nie spojrzy. Całe moje dotychczasowe życie to walka z samotnością i próby zaakceptowania jej. Już powoli się przyzwyczajam że zawsze wszędzie muszę chodzić sama, nawet na zwykłe zakupy czy spacer. Jestem tylko ja ze swoimi myślami. Wiem, że życie to nie film, że nic nie zmienia się tak nagle na lepsze. Wiem, że nie będę nigdy szczęśliwa nie zaznając miłości.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
ja tez nie znalazlam milosci

Gość seya
Mam 24 lata. Wiem niby jestem jescze młoda i wiele się może wydarzyć ale ja w to nie wierzę a czas bardzo szybko ucieka.

Gość gość
Wszystko ma swoje dobre plusy i minusy. Jesteś z kimś to zawsze gdzieś pojawiają się kłótnie, zawsze trzeba też chodzić na jakieś kompromisy, facet zazwyczaj chcę kontrolować swoją kobiete, gdera często pod nosem, obiadki i pranie brudnych jego gaci, nie wysłucha Ciebie zawsze, z małego problemu zrobi wielką afere na trzy fajerwerki a o dyskotekach zapomnij, najgorsze są typy faceta gloopio mądrego. Sama nie oznacza nieszczęśliwa, wszystko mozesz robić co chcesz i nie musisz się spowiadać, a tym bardziej kłócić się i jest świety spokój, nie myślisz czy Cie okłamuje bo kazdy pieknie powiada jak jest ten inny od reszty :D Jestem sama i wiecej dostrzegam pozytywów :-)

Gość gość
"Ja zaznałam, podobno mnie kochał, ale co ja poradzę że ja go nigdy nie kochałam? Życie nie jest takie proste, a ja zawsze byłam zdania że miłość taka w tym powieściowym znaczeniu nie istnieje. " ciebie ktos kochal wiec to nie temat dla ciebie

Gość gość
kazdy szuka milosci.

Gość gość
i co z tego, skoro ja w ogóle nie czułam jego miłości? Poza tym w temacie zapytano "jak uważacie" i tak dalej, a nie "jak uważają osoby których nikt nie kochał", rety :D

Gość seya
Dyskoteki i tak nigdy mnie nie interesowały. Nie jestem typem imprezowiczki doceniam spokój i miłą atmosferę. A jeśli się kogoś kocha tak naprawdę to pranie jego "brudnych gaci" nie jest jakimś strasznym wyzwaniem. Jeśli ma się prawdziwą miłość ma się wszystko i wszystko można przetrzymać. Oczywiście wiem, ze nie jest jak w bajce, pojawiają się kłótnie i problemy ale najważniejszy jest wzajemny szacunek a gdy się go ma to każdą kłótnię można przezwycieżyć

Gość gość
ja nie mam szczescia w milosci.

Gość gość
Jeśli ktoś kocha, to może samodzielnie prać swoje gacie, albo wspólnie ;) Nie te czasy, żeby na zapas martwić się takimi sprawami. Tak czy siak to nie tylko miłość lub jej brak decyduje o szczęściu jednostki, tak sądzę. Nie wmawiaj sobie, że bez niej będziesz nieszczęśliwa, rozglądaj się, ale nie determinuj od niej poziomu szczęścia.

Gość gość
moim zdaniem nie ma miłości to tylko zwykła ściema.

Gość gość
bo nie znasz milosci

Gość gość
nigdy nie kochales?

Gość gość
"moim zdaniem nie ma miłości to tylko zwykła ściema." Czasem też sobie myślę, że to tylko takie kumpelstwo, tyle że z jakąś deklaracją wobec siebie i (przeważnie) podobające się sobie wzajemnie.

Gość gość
Obecny poziom nauki trochę psuję magiczny charakter definicji miłości.

Gość gość
Aż przeczytałam sobie kilka info i miłość z chem-biol. punktu widzenia "Pewne badania wykazały, że u kobiet za wybór partnera odpowiada niewielki zestaw genów określany skrótem MHC. Panie dokonując wyboru za pomocą węchu wybrały mężczyzn o zestawie MHC znacznie różniącym się od ich własnego." Może autorko masz popularny w populacji zestaw MHC ;)

Gość karolajnik
chemia chemią a miłość to co innego chemia jest odpowiedzialna za co najwyzej zauroczenie któro szybko mija ale nie za miłość

Gość mariaaaa
niestety wiele jest takich ludzi

Gość seya
Taki jeden ten normalny jest wiele uczciwych i porządnych ludzi tylko nie widać ich wśród tłumu. Zawsze w oczy nam rzuca się to co złe a to co dobre trudniej zobaczyć.

Taki_Jeden_Ten_Normalny -czytałam różne tematy założone na tym portalu i widze że często sie udzielasz. A teraz wiem dlaczego żeby sobie ulżyć oceniasz innych PAN WSZECH WIEDZĄCY a tak naprawdę człowiek bez życia,miłości mamusi :D i kobiety. Żal d****e ściska.

Gość gość
nie no ,mamuśke to on maa

Gość gość
Wy powyżej też nie kochane? Podnosicie sobie wartość wyśmiewając innych. Żal dupę ściska ale Wam.

Gość gość
milosc jest najwazniejsza.

Gość gość
czy wy kogos kochaliscie?

Gość mirana
tak ale bez wzajemności