Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnessss112

do mężczyzn! problem z kształtem cipki

Polecane posty

Gość agnessss112

witam jestem singielka, mam 23 lata i miałam 3 partnerów seksualnych ale nie bylismy w zwiazku. Z dwoma partnerami były to jednorazowe stosunki (raz po domówce, drugi po spotkaniu z kolesiem z internetu), nie nalegali na spotkania wiecej. Z trzecim poznalismy sie gdy byłam na wakacjach w hiszpanii i był to obcokrajowiec, odbyło sie kilka stosunków ale potem powrót i kontakt urwany. Nigdy żaden partner nie robił mi minety. Myślę że problemem jest moja cipka a raczej jej kształt. Poprostu gdy ją widzę wiem że ona nie może się podobać facetom!!!! chciałam wstawić tu zdjecie do tematu ale zrezygnowałam w ostatniej chwili, jest okropna :( czy wygląd cipki może was odrzucać Panowie??

Gość do autorky
wstaw foto to pogadamy

Gość agnessss112
wiem że jesteście wzrokowcami... proszę pohamować się od negatywnych komentarzy zaraz wstawię zdjęcie :(

Gość agnessss112
to jest zdjecie zrobione 'od tyłu'

Gość gość
Faktycznie dziwna jakas, taka bulwa.

Gość gość
Fakt, oblesna troche. Mialas szczęście ze ktos to wyruchal..

Gość agnessss112
pochwa jest dość zabudowana wargami sromowymi. Czy to może być problem dla faceta? czy z tego powodu nie robili mi minety żaden?

Gość gość
Ja p*****le

Gość gość
C**a rownie paskudna jak wlascicielka i jej ocelulitowany konski zad.

Gość gość
Niektórym się takie podobają.

Gość gość
Firany zwiotczałe,dawno nie używane.

Gość gość 157
Może skonsultuj się z Ginekologiem! Faktycznie twoja cipka nie naturalnie wygląda. Może akurat ma takie ukształtowanie A może ma jakiś defekt który da się usunąć. Najlepiej iść do Ginekologa i się zbadać czy to naturalny wygląd twojej muszelki czy jest z nią jest coś nie tak.

Gość gość 157
Dla mnie nie był by to problem. Gdyby np moja kobieta miała taką cipkę. Bo w końcu wiążemy się z kimś nie za wygląd stref intywnych tylko za wnętrze i charakter. Nie było by też dla mnie problemu z minetką. Jeśli się kogoś kocha to kocha się tego kogoś takim jakim jest.

Gość gość
A ja uważam że szparka autorki jest ładna, i jeżeli twoi partnerzy nie robili ci minetki, to nie dlatego że z tobą jest coś nie tak, tylko dlatego że nie lubią robić minetek.

Gość gość
To nie jest szparka autorki, matoły, a zdjęcie lata po internecie co najmniej od 11 lat. Sprawdźcie link wklejony o 1:14 🖐️

Gość gość
Bo napalone koniotrzepy nie czytają ze zrozumieniem - wystarczy im fota cipy i już im sperma gały przesłania :D.