Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj kumpel 3 lata po lekarskim ma 48 zl za h za 48 godzinny dyzur

Polecane posty

Gość gość

Ma 3 dyzury w miesiacu plus pensja podstawowa ponad 3 kola . Nie uwazam zeby to bylo malo dla kolesia 28 letniego. Ktos ju jojczyl ze lekarze maja malo

Gość gość
Dobry lekarz na prywatnej praktyce (dodatkowo po etacie) może zarobić naprawdę dobrą kasę. Niedawno byłem u jednego prywatnie i wziął 80 złotych za 15 minutowe badanie, a za mną w kolejce były jeszcze 4 osoby.

Gość gość
w przychodni gdzie pracuję ceny wizyt kształtują się od 120 do 200 zł. Badania usg od 130 do 220.

Gość gość
Oczywiscie pisalem kwoty netto. Wychodzi z 9 kola do lapy za sama fuche w szpitalu. Jak jeszcze gdzies pracuje to pewnie ma z 15 tysiecy.

Gość gość
To pewnie w jakimś dużym mieście pracujesz, bo ja (ten od 80 złotych) mieszkam w małej mieścinie to i ceny widocznie niższe.

Gość gość
Lekarze pierdzielom ze malo zarabiaja a wille i samochody to im NFZ funduje:-) bo zaco se biedaki kupiom?:-)

Gość gość
nie jestem lekarzem , nawet pielegniarka nie jestem ALE ZAWSZE MNIE DZIWI JAK LUDZI W OCZY KOLE (kooorw jebany caps sie wlaczyl) ze ktos dobrze zarabia ma dom i samochod. powiedzcie czy ktos wam bronil isc na medycyne?? czy ktos wam bronil zostac lekarzem?

nikt nikomu niczego nie bronił nie chodzi o to, że zarabiają dużo tylko o to że wiecznie jęczą, jak to mało zarabiają

Gość gość
9,7 tytepy cymbale! Sram nato ile zarabiają. Chodzi oto ze klamia w zywe oczy ze takie biedne,tluku czytaj ze zrozumieniem i caluj psa w srake ibecylu!:-)

Gość gość
Mnie najbardziej kłuje w oczy nie to ile zarabiają, ale to, że często nic nie potrafią i pozbywają sie pacjenta. Bardzo często kłamią, a pacjenta traktują jak ciemnogród zacofany, który czytać i pisać nie umie.

Gość gość
caluj psa w srake ibecylu!usmiech.gif pies to ciebie zrobil i wychowal wiec nie szczekaj tutaj jak nie potrafisz normalnie wyrazic swojego zdania- buda kundlu!