Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezadbane stopy kobiet

Polecane posty

Gość gość

Lato, wiadomo chodzimy w klapkach, sandałkach. Ostatnio czekając miałam czas aby się przyjrzeć stopom kobiet i stwierdzam: pazury wymalowane na neonowo, a jakże!:D a rzepa na piętach, do tego haluksy, ostrogi.:(

Gość gość
Jak wypatrzyłaś ostrogi ? :D:D:D

Gość gość
No a jak mogłam wypatrzyć ostrogi?:D Normalnie:D

Gość gość
A męskie stopy są takie długie i śmieszne:D Ja zawsze znajdę sobie zajęcie:D jak czekam, tak to nawet nie pomyślę o tym.

Gość gość
haluksy czy ostrogi, to nie jest defekt kosmetyczny- wymaga leczenia operacyjnego, długiej rekonwalescencji, do tego dość szybko się odnawiają, co chyba nie znaczy, ze należy takie giry ukrywać latem w czółnach, bo jakaś znudzona p***a nie ma co robić tylko wgapiać się obcym babom w giry..

Gość gość
No to leczyć! A nie smarować pazury do takich stóp! Sam(a) jesteś znudzon(ą)p***ą! :D

Gość gość
Wiesz, jak błyskawicznie niszczą się pięty od chodzenia po piasku? Moje juz po kilku dniach wakacji wołały o poste do nieba. Pospieszyłam im na ratunek, ale na efekty trzeba było czekać dość długo i nawet teraz pomimo ścierania tarka i kremowania na noc nie sa idealne.

Gość gość
Acha:D A były czarne jak rzepa?:D

Gość gość
w jednej nodze mam kostkę grubszą /wynik złamania/ a w drugiej zapalenie ścięgna achillesa co wygląda jak obrzęk i też spotkałam sie z niemiłymi komentarzami typu - grube spuchnięte giry - chociaż są czyste zadbane po pedikiurze, ładny lakier itd... i czasem mam ochotę życzyć komuś prosto w oczy, żeby spadł ze schodów i nogi połamał a potem zobaczymy czy tak chętnie będzie latem w kaloszach naginał, na bezmyślność nie ma lekarstwa :(

Gość gość
mi czyjeś stopy nie przeszkadzają dopóki nie śmierdzą :D

Gość gość
ostrogi są pod stopą i ich nie widać, wiec nie piernicz

Gość gość
To sobie wyobraź, że nie pierniczę!:P Baba zdjęła klapka, no ale twoja wyobraźnie tego nie ogarnie:D:D

Gość gość
ostrogi są wewnątrz stopy i ich nie widać

Gość gość
Ostrogi widziałaś jak świnia niebo. Rentgena masz w oczach? Ale zgadzam się, stopy kobiece bywają ohydne. Męskie zresztą też. Już wolę tę nieśmiertelną skarpetę do sandała.

Gość gość
baba zdjęła klapka i co zobaczyłaś? opisz, bo niestety nie masz racji,ostrogi nie widać :D

Gość gość
Nogi sa do chodzenia a nie do wygladania

Gość gość
Ja mam halluksy od urodzenia wiec nie od szpilek. Nie sa straszne ale fakt wyglądają boleśnie, na razie zakładał na noc takie urządzenie z allegro ale efektów nie widać. Jeden paluch nawet przez 10 min jest prosty a potem z powrotem się wykrzywia. Zobaczymy za pol roku. Przej***** to jest bo operacja jest droga 2000 za jedna nogę a podobno biegać się potem nie da

Gość gość
Masakra, nie sobie kupi ten aparat do odwodzenia palucha,lepiej zapobiegać niż leczyc, może jej się nie zrobi

Gość gość
Jedna korzyść na pewno z tego jest ,juz po drugim użyciu halluksy mnie przestały bolec

Gość gość
Pierwsze słyszę, że piasek niszczy sórę pięt...przeciez to naturalny peeling, ja po pobycie nad morzem stopy mam mega gładkie, zadbane, żadna kosmetyczka nie zrobi tak ładnie, jak naturalna plaża.

Gość gość
hahaha jaki smieszny temat, smieszy mnie '' zdjęła klapka '' :D :D fuj nienawidzę stóp, żadnych, nie wiem jak moze to ludzi podniecać.

Gość Vene
Otulpna-caly czas zrzędzisz, po co ludzie net maja, sugerując, że tylko ten net sprawia, że tam się wiedzę nabywa. Po co i po co ci ludzie net maja, a ty po co masz? Żeby tworzyć głupie dyrdymały. Chyba jeszcze nie nacieszylas się tym dobrem jaki jest net

Naprawdę widać, że niektórzy to nie wiedza co z czasem robić. Pozazdrościć.

Otulona, jak dajesz "cenne uwagi", to doucz się trochę kiedy używamy wielkiej litery

Gość gość
Słuchajcie jeśli chodzi o pielegnacje stóp, czy ktoś z Was robił sobie na zamówienie wkładki ortopedyczne? Podejrzewam ,ze mam halluksy, poczytalam nieco w necie na temat ich leczenia (nie spieszno mi do operacji ;) )nieopodal mnie nawet znajduje się punkt http://www.wkladkiortopedyczne.com w którym wykonują takie zlecenia., Czy ktos mógłby mi powiedziec po jakim czasie od ich noszenia, zauważył zmiany?

Witam, na szczęście, na haluksy są metody, jak na przykład używania aparatów korekcyjnych "Marcin" http://marciny.com/pl/gdzie-kupic-.html , od firmy Neuron, pomagają lekko naprawić taki niedostatek, pod czas odpoczynku czy snu się zakłada - i porządek)

Gość gość
a ja bym possał jakiegoś haluksa :)Wylizałbym stopy ,wyssał.

Gość gość
da któraś?

Gość gość
z chęcią wyliżę i obwącham :D.

Gość gość
włożę sobie całą do ust :).