Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALLEGRO jak to zrobić żeby kupyjący płacił tylko raz

Polecane posty

Gość gość

Za przesyłkę jeśli kupi więcej niż jedną rzecz? Mam na myśl to, żeby dało się zapłacić w PayU tak, żeby nie naliczała się wysyłka dla każdego przedmiotu osobno?

Gość gość
kazdy sprzedajacy ma napisane czy wysyla wiecej niz jedna rzecz tylko jedna przesylka, niektorzy , licza sobie za to wieceji nic z tym nie zrobisz

Gość gość
dodaj najpierw do koszyka, potem płać

Gość Marta38
W ustawieniach nalezy zaznaczyc ,ze kupujacy ma możliwosc wpisania innej kwoty.Tyle.

Gość gość
Źle mni zrozumiałyście. To ja jestem sprzedającym. Ustawiając aukcje zaznaczałam, że w paczce mogą być 4 rzeczy za cenę jednej przesyłki, dwie osoby kupiły więcej niż jedną rzecz i po formularzach wpłaty widzę, że opłaty za przesyłkę sumują się. Póki co odsyłam nadmiar kasy razem z rzeczą, ale wolałabym żeby bezproblemowo było naliczane jak ma być, a nie żebym wychodziła na oszustkę :o

Gość gość
nie ma takiej możliwości, żeby kupujący sobie sam wpisał kwotę za przesylkę, co ty mówisz, osobo wyżej?!

Gość gość
Gdzie w ustawieniach? Podczas wystawiania przedmiotu?

Gość gość
no tam w kosztach wysyłki ustawia się, ile sztuk może być w paczce.

Gość Marta38
Oczywiscie ,ze jest mozliwosc wpisania dowolnej kwoty tylko to trzeba zaznaczyc w swoich ustawieniach.Ja jako sprzedajaca mam taka mozliwosc,wystarczy wejsc w cenniki dostawy i zaznaczyc.

Gość gość
Ale ja zaznaczyłam właśnie przy kosztach wysyłki, że mogą być 4 sztuki w paczce, a i tak nalicza osobno.

Gość gość
Nie podczas wystawiania przedmiotu tylko w Twoich prywatnych ustawieniach na allegro.Wchodzisz w moja sprzedaz,nastepnie ustawienia sprzedazy,cennik dostawy i zaznaczasz-chce umozliwic kupujacemu wpisanie innego kosztu dostawy.

Gość gość
nie ma takiej możliwości, żeby sobie kupujący zmieniał koszty wysyłki i wpisywał co chce. nie ma, nie denerwuj mnie.

Gość gość
Wystarczy troszke sie rozgladnąc po swoim koncie w allegro i wszystko da sie ustawic.

Gość gość
Dzięki, poszukam dokladnia na swoim koncie.

Gość Joanna Gra
rzeczywiście można to ustawić na swoim koncie. Ale jeżeli macie inne wątpliwości dotyczące aukcji to zapraszam na mojego bloga www.dajepozytywa.pl - od wielu lats przedaje na Allegro i postanowiłam spisać kilka rad dla początkujących sprzedających - zapraszam! ;)