Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiem było dieta 5 miesięczniaka

Polecane posty

Gość gość

wiem,że tego typu tematów było wiele, ale chciałabym wiedzieć co i kiedy jadły, jadają, Wasze dzieci, jak miały 5 m-cy, bo coś trochę dałam ciała w tym temacie i nie umiem sie ogarnąć, proszę o przykładową rozpiskę, dzięki, zjadliwe komentarze możecie sobie podarować

Gość gość
Mój syn je tylko i wyłącznie mleko z piersi, na żądanie. Dietę będę rozszerzać jak tylko skończy 6 miesięcy - zalecenie pediatry. Dodam, że wyłącznie na moim mleku przybrał 3,5 kg od porodu, waży obecnie 7,5 kg. Pozdrawiam!

Gość gość
dzięki za odp. zapomniałam dodać że jest karmiona mm

Gość malinoowka
Moj synek ma 5mies i 3 tyg i jest na mleku modyfikowanym wiec moge podac jego codzienny jadlospis. Dodam ze to moje pierwsze dziecko wiec nie jestem doswiadczona mama i wszystko robie na wyczucie:) a wiec: 5rano- mleko 150ml sen ok 9 rano- mleko150ml ok 12 mleko 180ml ok 14-15 zupka- zblendowane warzywa z miesem indyka (zaczelam wprowadzxac kilka dni temu mieso) ok 16-17 deser- zblendowane lub starte na tarce owoce (od 2 dni wzbogacone lyzeczka kaszy manny) ok 19 mleko 150ml ok 21 mleko 180 i sen do 5rano Synek wazy 8.5 kilo ale jest dlugi wiec wyglada na chudziutkiego przy innych dzieciach. Nie ma "baleronkow" na rekach i nogach wiec przez pewien czas rodzina mowila ze za malo jesc dostaje. Ale rosnie wg swojego centyla wiec chyba jest spoko.

Gość gość
dzięki, o takie cos mi chodziło, trochę się zagapiłam i dopiero teraz wprowadzam zupki, ma 5 m-cy i tydzień

Gość gość
up