Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od ktorego dnia lub tyg mialyscie ibjawy ciążowe?

Polecane posty

Gość gość

Kobietki proszę napiszcie mi mniej więcej szacunkowo od którego dnia po zapłodnieniu zaczelyscie czuc choćby fizycznie ,ze cos nie tak i mialyscie objawy ciążowe? W niedziele wspolzylam , robimy wszystko aby do ciąży nie doslzo, ja jednak po ostatnim niedzielnym współżyciu nie mam takiej pewności czy sperma do wewnątrz się nie dostała Od wczoraj bardzo boli mnie gardlo, zolądek mi się wywraca do góry nogami, mdli, lame w kościach, mój facet mowi ze to od gardla, bo teraz nasz obszar na wirusowe zapalenie gardla i angine cierpi Czy 3 dni po stosunku jest możliwe ,aby wystepowaly objawy ciążowe??

Gość gość
Po trzech dniach od stosunku jedynym objawem ciąży może być ból du*, jesli facet Cię ostro wybzykał. Puknij się w łeb z tymi objawami i poczytaj na ten temat w internecie zanim zaczniesz zadawać kolejne głupie pytania.

Gość gość
Objawy ciążowe pojawiają się w 5 tygodniu ciąży ale są też dziewczyny które nie mają żadnych objawów

Gość gość
Ja mialam tydzien od spodziewanej miesiaczki

Gość gość
w pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow, w drugiej ciazy mdlosci zaczelysie od 14 tygodnia

Gość gość
ja obecnie 18. tydzień ciąży - zero objawów. Czuję się świetnie