Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaj

HOME BROKER obsługa

Polecane posty

Gość milkaj

kochani, czy macie do polecenia dobrego doradce w HB? planuje kupic mieszkanie i chciałabym wszystko wiedziec:)!

Gość gość
a dlaczego akurat home broker ?

Gość milkaj
dlatego bo maja w swojej ofercie mieszkanie ktore jest cudowne i chce je kupic! przeszukałam internet i okazauje sie ze u nich w najlepszej cenie

a w jakim mieście chcesz kupić mieszkanie, moja znajoma pracuje w Home Broker ale to w Warszawie, mogłaby Ci pomóc w kwestii zakupu mieszkania.

Gość Marlena012
W Gdańsku jest bardzo fajna kobitka, profesjonalnie opowie co i jak. Na prawdę ma bardzo dużą wiedzę na temat mieszkań, które pokazuje na sprzedaż. W moim przypadku to nawet wiedziała, które meble zostają, a które właściciel zabiera ze sobą.

Home Broker na tle rynku to jak VW a inne marki wśród aut. U nich płaci się opiekę prawną transakcji i możliwość wyboru.

Gość gość
od opieki prawnej transakcji to odpowiada notariusz więc jaka opieka prawna ? wszystko kończy sie u notariusza i on odpowiada głową za transakcję więc nie rozumiem o co chodzi , biuro nieruchomości sprzeda ci nieruchomość ? buhahaha

Gość milkaj
adellll tak! w warszawie. chętnie poproszę jakieś namiary! dzieeeki!!

Gość gość
Zajrzyj na Świdnicką do HB - tam mają najlepszych doradców wg mnie!

Gość gość
polecam Pana Jarosława Kielczyka jako najlepszego doradcę w/s sprzedaży nieruchomości, b. kompetentny i miły....

Gość gość
Odradzam Home Broker we Wrocławiu na ul. Świdnickiej. O szczegóły nawet nie pytajcie- nie wiem czy pisząc cały tydzień bez przerwy wszystko bym ujęła :(

Gość Airedale
Ja mam bardzo dobre doświadczenia z HB w Warszawie. Moim doradcą jest Pan Jarosław Kielczyk. Sprzedaje mi już drugie mieszkanie. Pełen profesjonalizm i skuteczność. Polecam.

Gość gość
Osobom poszukującym mieszkania w Warszawie polecam współpracę z Panem Marcinem Lipińskim, tel. 785 904 256. Znalezienie wymarzonego mieszkania w 1 dzień uważam za szczyt profesionalizmu.

Gość gość
Witam, byłam w oddziale Home Broker w Siedlcach i jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi. Kupiłam mieszkanie od dewelopera

Gość KrystynaW
Poszukując mieszkania w Warszawie, kontaktowałam się z kilkoma doradcami z różnych firm, zajmujących się nieruchomościami. Była to doskonała okazja do zapoznania się z profesjonalizmem lub jego brakiem u osób trudniących się sprzedażą. M.in. korzystałam z pomocy P.Jarosława Kielczyka - Doradcy ds. Nieruchomości firmy Home Broker.Na każde spotkanie przychodził punktualnie i bardzo dobrze przygotowany do prezentacji lokalu. Z różnych powodów nie doprowadziłam transakcji do końca. Mimo to, serdecznie dziękuję Panu Jarosławowi za profesjonalną, kulturalną i bardzo dobrą współpracę, życząc lepszych ode mnie klientów oraz uznania ze strony przełożonych. Polecam! Obiektywna Klientka

Gość KatarzynaŻzWawy
Korzystałam z pomocy P.Jarosława Kielczyka - Doradcy ds. Nieruchomości firmy Home Broker.Doskonale przygotowany na każde spotkanie. Pełen profesjonalizm, polecam. T: +48 798 795 375

Gość gość
ja korzystałam swego czasu przy zakupie mieszkania z tej agencji nieruchomości - www.brokernieruchomosci.pl i bardzo dobrze wspominam z nimi współpracę. Bezproblemowi, wszystko wyjaśniają.

na rynku jest wielu agentów/pośredników, ale praktycznie tylko Home Broker ma pozycję lidera, co przekłada się na bogatą ofertę i współpracę z największą liczba deweloperów

Gość Krzysztofwaw
Od siebie mogę polecić Pana Marcina Lipińskiego, rzeczowy, miły i skuteczny opiekun klienta, ja akurat byłem sprzedającym mieszkanie, które udało się sprzedać w ciągu 6 miesięcy co w Warszawie na tamten okres czasu było mocno dobrym wynikiem. +48 785 904 256, marcin.lipinski@homebroker.pl

Gość gość
Szukacie wymarzonego mieszkania i jesteście już zmęczeni brakiem profesjonalizmu doradców? "Popełnijcie mój błąd":) i pójdźcie do Home Broker. Polecam współpracę z p. Marcinem Lipińskim, który okazał się profesjonalnym Doradcą. Doradcą, który potrafi sprostać wymaganiom klienta i na pierwszym miejscu stawia oczekiwania klienta. Mieszkania szukałam od kilkunastu miesięcy, w większości agencji mówiąc o mieszkaniu do 50m2 i w cenie do 300tys, wszyscy twierdzili, że takie warunki mogą być spełnione w Piasecznie. Oni się mylili :) Serdecznie polecam p. Marcina i podaję kontakt: T: +48 785 904 256 M: marcin.lipinski@homebroker.pl

Gość NaTaliaSio
Ja na Home Broker trafiłam całkiem przypadkiem, a naprawdę jestem bardzo zadowolona. Miałam spotkanie z dwoma doradcami - od nieruchomości oraz kredytu. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy podczas poszukiwania mieszkania. Polecono mi fajną inwestycje, o bardzo atrakcyjnej cenie jak na warszawskie normy. Cały czas miałam kontakt z Doradcą , odpowiadał mi na tysiące pytań, sam wychodził także z intencją i dobrymi poradami. Miałam poczucie, że moja sprawa jest w 100% dopilnowana. Na każdej wizycie u Dewelopera byłam z Doradcą z HB, także pełne zaangażowanie. Polecam p. Marcina Lipińskiego (Domaniewska) :) N.

Gość gość
Polecam kontakt z Panem Marcinem Lipińskim z firmy Home Broker. We wrześniu 2014 r. dokonałem kupna inwestycji, która spełniła moje oczekiwania względem lokalizacji i atrakcyjnej ceny . Pan Marcin wykazał się profesjonalizmem , dużą wiedzą przedstawianej nieruchomości, cierpliwością a przede wszystkim zaangażowaniem. Odpowiada na tysiące pytań. Potrafi słuchać przez co jego oferty są trafne. W grudniu 2014 r. dokonałem kupna kolejnej nieruchomości również u boku Pana Marcina. Zachęcam do współpracy z p. Lipńskim. Cenię jego profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Podaję kontakt: T: +48 785 904 256 M: marcin.lipinski@homebroker.pl

Gość gość600
Ja polecam Pana Roberta Rycaka z oddziału przy Domaniewskiej, pomógł wynegocjować rozsądną cenę mieszkania, na które Home Broker miał wyłączność, a wszystkie formalności (od pierwszego spotkania do podpisania umowy przedwstępnej) udało mi się załatwić w 10 dni.

Gość gość
Mogę polecić doradcę Roberta Rycaka z ul. Domaniewskiej. Szybko pomógł mi przy moim zakupie, co ważne bardzo udały się negocjacje.

Gość wallnocthioga1972qxyzc
a w jakim mieście chcesz kupić mieszkanie, moja znajoma pracuje w Home Broker ale to w Warszawie, mogłaby Ci pomóc w kwestii zakupu mieszkania. Jasne http://min.do/g

Gość Maciej Z
Polecam pana Roberta Klimowicza z Warszawy. Podchodzi profesjonalnie do sprawy. Nie marnuje czasu klienta, odpowiedzialny. Mieliśmy podpisane umowy z 15 agencjami. Pan Robert był najlepszy. Polecam.

Gość Miki_
Firma kompleksowo i profesjonalnie podchodzi do sprawy. Home broker zapewnia obsługę zarówno jako pośrednik przy zakupie nieruchomości jak i przy organizowaniu kredytu

Gość gość
Rekomenduję Pana Roberta Klimowicza z oddziału Homebroker na Domaniewskiej. Profesjonalnie przeprowadzona transakcja z dobrze wynegocjowanym rabatem :) u dewelopera

Gość Karolina Kuźma
Witam. Gorąco polecam współpracę z Home Broker a szczególnie z Panią Dominiką Sierpińską. Miałam ogromny problem ze sprzedażą mieszkania (borykałam się z tym problemem dwa lata) a Pani Dominka sprzedała w ciągu m-ca.