Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaj

HOME BROKER obsługa

Polecane posty

Gość Jacek Kamiński
Korzystałem w Warszawie z usług Pana Roberta Klimowicza z Home Broker. Jest to wyjątkowo kulturalny człowiek, który zawsze miał dla mnie czas i wybierał interesujące mnie nieruchomości. Dzięki jego wiedzy i doświadczeniu zostałem skierowany na właściwe i tory i zakupiłem piękne mieszkanie w tym samym budynku co Pan Robert mieszka - po prostu dobry wybór :)Teraz dzięki jego dalszym kontaktom być może uda si wykonać kompleksowy remont mieszkania, Gorąco polecam współpracę z Panem Robertem Klimowiczem

Gość Wbr999
Polecam Home Broker oddział Warszawa Domaniewska. Doradcę P.Marcin Lipiński . Profesjonalna obsługa rewelacyjny kontakt pomoc we wszystkim dyspozycyjność i uczciwe podejście do tematu. Polecam !!!

Gość Bogdan Kamiński
Dobry doradca Home Broker? Tutaj nie mam wątpliwości. W Warszawie na Domaniewskiej 39 miałem przyjemność poznać doradcę z prawdziwego zdarzenia - p. Aleksandra Majewska. Profesjonalizm, zaangażowanie, uwzględnianie potrzeb klienta, takt i bardzo duża elastyczność. Kupiłem za pośrednictwem tej Pani mieszkanie takie, jakie było potrzebne. Załatwianie wszystkich formalności, od pierwszego spotkania aż do podpisania aktu notarialnego włącznie to tylko 2 tygodnie. W tym czasie były przedstawiane różne propozycje, negocjacje itd. Naprawdę polecam, bo tu nie ma ryzyka :) .

Gość Klien149
Jeżeli chodzi o obsługę Home Broker, jesteśmy z narzeczonym bardzo zadowoleni z obsługi jaką otrzymaliśmy od Pana Marcina Lipińskiego. Pan Marcin od samego początku bardzo dobrze określił nasze potrzeby, wskazywał jedynie mieszkania, którymi faktycznie bylibyśmy potencjalnie zainteresowani, poświęcił bardzo dużo czasu aby nam pomóc w kwestii różnych formalności, był bardzo zaangażowany i zawsze mogliśmy liczyć na szybki kontakt zwrotny i responsywność (nawet w weekendy lub podczas urlopu Pana Marcina). Z pomocą Pana Marcina, w okresie około 2 miesięcy udało nam się znaleźć i zakupić mieszkanie. Nawet po zakończeniu transakcji Pan Marcin dalej utrzymuje z nami kontakt (np. otrzymaliśmy karty rabatowe do różnych sklepów). Mocno odradzam natomiast korzystanie z obsługi doradców kredytowych Homebroker - najedliśmy się mnóstwo niepotrzebnego stresu, zostaliśmy bardzo nieprofesjonalnie potraktowani. Na szczęście w porę udało się wycofać z obsługi doradców kredytowych Homebroker (chociaż też nie obyło się bez kłamstw i problemów).

Gość gość
Ja miałem z nimi 2 razy kontakt i są BEZNADZIEJNIE NIEPROFESJONALNI. Wszystko w Krakowie. Przypadek 1: znajduję w necie mieszkanie, chcę obejrzeć, dzwonię by się umówić. Odpowiedź "Przekażemy do agenta odpowiedzialnego, oddzwoni". Dwa dni później ktoś inny dzwoni, że ponoć jestem mieszkaniami zainteresowany -- ja na to, że jednym, konkretnym. "Aha, to przekażemy, oddzwoni". Następnego dnia znów dzwonią, że ponoć takim-to-a-takim mieszkaniem jestem zainteresowany. "To my się z właścicielem skontaktujemy i ustalimy termin". Kolejny telefon "Może by się pan chciał spotkać i obejrzeć więcej naszych ofert?". Nie, nie chciałbym, chcę obejrzeć konkretne mieszkanie. Nie oddzwonili. Mieszkanie było na innym portalu oferowane przez inne biuro, z dnia na dzień udało się umówić i obejrzeć. Przypadek 2: znów znajduję w necie mieszkanie, chcę obejrzeć, dzwonię by się umówić. Już po trzech telefonach jesteśmy umówieni, ale w ich biurze. Ale mieszkanie niedaleko. Stawiamy się z dziewczyną na spotkanie wita nas pani "To ja państwa zapoznam z naszą ofertą, tylko najpierw tu proszę podpisać". Nie, my nie chcemy oferty, umówiliśmy się na oglądanie konkretnego lokalu. "Aaaa, to ja się spróbuję z właścicielem skontaktować.... Ojej, nie odpowiada, nie obejrzymy tego mieszkania. Ale proszę się zapoznam z naszymi innymi ofertami, tylko najpierw tu proszę podpisać". Na uwagę do pani, że obiecało nam dwóch ich pracowników przez telefon, że jesteśmy umówieni na oglądanie mieszkania, pani się zrobiła niegrzeczna i prawie zaczęła krzyczeć na nas: "Przecież mówię, że się nie da skontaktować z właścicielem teraz!! To nie ja państwu obiecałam!! Mamy przecież inne oferty!! Tu podpisać!!". Wyszliśmy. NIGDY WIĘCEJ.

Gość gość
Nie polecam, dałem ogłoszenie, że szukam mieszkania wg. ściśle określonych kryteriów. Zadzwoniono do mnie żebym poszedł do ich oddziału, bo takie jest tylko w ofercie niepublicznej. Poszedłem i nic takiego nie było! HOME BROKER - Negatyw. http://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl/

Gość gość
Z firmą HB sprzedałam 2 małe mieszkania w Warszawie, wszystko poszło bardzo sprawnie (mieszkania były sprzedawane jedno po drugim) zajęło to łącznie ok 5 miesięcy (rok 2015) i uważam że biorąc pod uwagę obecne realia były to 2 niezwykle szybko przeprowadzone transakcje. W moim przypadku oba mieszkania pomógł sprzedać Pan Marcin Lipiński ( 785 904 256 )

Gość gość
Polecam oddział Home Broker w Siedlcach. Pracują tam profesjonalni i uczciwi doradcy. Pomogli mi sprzedać własne mieszkanie w ciągu trzech miesięcy co prawda kosztowało to około 4 tys ale nic mnie nie interesowało poza podpisaniem umowy.

Gość gość
HB to porażka. Próbowałem sprzedać mieszkanie to wmawiali, że nikt nie dzwoni. Jak wypowiedziałem umowę i powiesiłem własny baner to następnego dnia były 2 telefony. Mieszkanie sprzedałem sam bez HB w przeciągu 2 miesięcy. Wnioski proszę wyciągnąć samemu.

Gość Lena i Filip
Hej! Jeśli polecać kogokolwiek z HB to na pewno będzie to p. Marcin Lipiński. Dzięki jego pomocy i zaangażowaniu w naszą sprawę znaleźliśmy mieszkanie dokładnie takie, jakiego szukaliśmy. Pełny profesjonalizm, elastyczność oraz rozeznanie na rynku nieruchomości! Dla zainteresowanych podajemy numer do p.Marcina 785-904-256.