Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety co myslicie Podrywa mnie mlodsza siostra mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 32 lata, moja dziewczyna 24. Jej siostra ma 17... Kiedy przyjezdzamy w odwiedziny (17latka mieszka z matka) zawsze do mnie przychodzi (kiedy akurat nie ma mojej dziewczyny), zawsze jest "odpowiednio" ubrana, wczoraj przyszla po kryjomu do pokoju goscinnego (tu gdzie teraz nocujemy) w ponczochach i krotkiej spodnicy, bluzce z odslonietym pepkiem, ewidentnie bez stanika.. Porusza sie ciagle w taki sposob jakby chciala zwrocic na siebie uwage, schyla sie itp sami wiecie o co chodzi. Ale zachowuje sie tak tylko wtedy kiedy nie ma obok matki i mojej dziewczyny. Ostatnio nawet zaczela sie do mnie przytulac pod byle pretekstem, ocierac, dotykac biodrem.. No praktycznie non stop cos sie dzieje. Jest mi glupio bo czuje sie jak pedofil, czuje sie jakbym ja juz zgwalcil czy cos mimo iz rece trzymam przy sobie.. Czy zwrocic jej uwage czy caly czas ja ignorowac(im bardziej ja ignoruje tym bardziej ona jest ofensywna)? Powiedziec o tym mojej dziewczynie? Jej matce? Co powinienem zrobic?

Gość gość
Powiedz coś małej.

Gość gość
Zwrocic jej uwage? Boje sie ze cos wymysli i zacznie gadac ze to ja sie do niej przystawialem. Sytuacja jest beznadziejna

Gość KAROLLLAA
Nie przeżywaj już tak, ma prawo sobie chodzić nastolatka po domu bez stanika jak chce. Po prostu nie dopuszczaj do sytuacji że zostajesz sam z dziewczynką i już. Zresztą widać, że ona ci się podoba.

Gość gość
Nie twierdze ze jest brzydka ale w zyciu jej nie dotkne.

Gość gość
Traktuj ją jak kumpla, nie zauważaj w niej dziewczyny, ani tym bardziej kobiety. Po jakimś czasie odpuści. Jak wystawia się, to powiedz coś w rodzaju: gacie ci widać.

Gość gość
jak będziesz sam a ona do ciebie podejdzie odpowiednio ubrana, to spytaj się, czy się z kimś umówiła, bo wygląda jak by szła podrywać kogoś. A potem opowiedz jej jak to jej siostra cię poderwała, jak tą jej siostrę kochasz, jak się cieszysz, że ją masz.

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi.