Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabbeell

Pomocy!Urlopy!

Polecane posty

Gość mirabbeell

Witam. Potrzebuję pilnie pomocy. W maju 2013r. urodziłam córkę,po porodzie poszłam na urlop macierzyński(roczny). w maju 2014r. zakonczył się mój urlop macierzyński,pochopnie napisałam wniosek o wychowawczy na rok nie składając(nie wybierając) zaległego urlopu wypoczynkowego(ok.28dni się nazbierało,bo trochę z 2012r. i cały 2013r).... Pytanie brzmi:co teraz? czy ten urlop wypoczynkowy mi przepadnie?czy mogę teraz po 3 mięsiącach wychowawczego przerwać go,wziąć wypoczynkowy,a następnie znów iść na wychowawczy? Nie ukrywam,że potrzebuję obecnie pensji i przydałby mi się jedna ta mięsieczna pensja(urlop)na podratowanie budżetu. czy brała któraś z was urlop wychowawczy,bez wybrania wypoczynkowego? Proszę pomóżcie!

Gość gość
Pewnie nikt ci nie pomoże hehe

Gość mirabbeell
Jakiego sponsora? po prostu zależy mi na tym,aby ten urlop mi nie przepadł,źle zrobiłam,że nie napisałam od razu wniosku o wybranie zaległego urlopu. myslalam,ze ktoś mi tutaj pomoże,ale widać,że to forum zeszło na psy :/

Gość gość
Chciałabym Ci pomóc,ale niestety nie wiem,nie znam się. ja od razu po macierzyńskim wybrałam wypoczynkowy,a potem poszłam na wychowawczy. Może zadaj pytanie gdzieś na jakimś prawnym forum?hmm.. tutaj jak widzisz nikt nie jest w stanie Ci pomoc :)