Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiego balsamu do ciała używacie latem?

Polecane posty

Gość gość

ja normalnie nie używam często, ale teraz jak jest gorąco, to skóra jest tak sucha, a dużo przebywam na słońcu, że chcę sobie kupić jakiś, ale nie wiem jaki. chodzi mi głównie o to żeby miał jak najprzyjemniejszy i najtrwalszy zapach oraz żeby nie był tłusty. Im szybkiej go skóra wchłonie jak gąbka tym lepiej. jest na allegro dkny apple nieduże opakowanie myślicie jest dobry. Nie chce go na długo, tylko teraz na lato dwa razy-raz w tygodniu się posmarować. cena nie gra roli bo i tak chcę tylko 30-50ml, ale żeby był wyjątkowy. napiszcie coś proszę

Ja używam balsam AA ciało wrażliwe, odzywczy o zapachu maliny. Jest boski! Orzeźwiający. Niedawno używałam Dove ale wg mnie one są takie "ciężkie", "perfumowane", a ten AA lekki. Mam butelke 250ml i kosztowal kolo 12zł :) Naprawde polecam

Gość gość
wedlug mnie najtrwalsze i najladniej pachnace balsamy sa z vicoria's secret. Ja uwielbiam Love Spell

Gość gość
Bardzo dobre balsamy i kremy do ciała i twarzy, szeroki wybór w dobrych cenach w sklepie www.e-kosmeo.pl. Kremy zawierają odżywcze minerały i są sprowadzane z Izraela. Bardzo popularne w tamtych rejonach i cenione.