Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet po rozwodzie jest zdolny jeszcze kogoś pokochać ?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam rozwodnika, ma jedno dziecko z małżeństwa. Czy taki facet jest zdolny do kochania ? Czy on szuka jeszcze miłości, czy chce związać się z kimś aby nie być samemu, aby odbudować to co rozwód zniszczył w jego psychice. Jak w oczach takiego faceta naprawić obraz szczęśliwej relacji, wizję kochającej się rodziny ? Nie wiem czy nie polegnę w tej znajomości, widzę to czarno :( a póki co wydaje się bardzo fajnym facetem.

Gość gość
ja jestem z rozwodnikiem. Co prawda nie ma dziecka. Czuję się kochana i szczęśliwa. To moim zdaniem zależy od człowieka nie od jego przeszłości

Gość gość
A czemu jest rozwodnikiem ? Ten mi tylko napisał, że byli razem 9 lat i wzystko między nimi wygasło. Nie wiem czy ich malutka to wpadka czy co. Czy moż myśleli, że to ich wzmocni ? To trochę taka była młodzieńcza miłość, tak myślę bo skoro są po rozwodzie już a wszyscy wiemy ile to może potrwać, zwłaszcza tam gdzie są dzieci, on ma lat 30, razem byli 9 to musieli się poznać będąc nastolatkami jeszcze.

Gość gość
jest rozwodnikiem bo ona go zdradziła ale zaczęli się od siebie oddalać, do tego inne spojrzenie na posiadanie dzieci.